Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

λεβαδειακός-ΠΑΣ 1-1!!! Σφαγή!!!

Ισοπαλία 1-1 παρεχώρησε η αγαπημένη μας ομάδα στην Λιβαδειά. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κόρακας ήταν ο ουσιαστικός πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς ακύρωσε κανονικότατο γκολ του Μαυροπάνου.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης επέλεξε την παρακάτω ενδεκάδα για να ξεκινήσει τον σημερινό αγώνα:

Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας ,Λίλα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε.

Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν ο Μαυροπάνος που εξέτισε την ποινή της μία αγωνιστικής και πήρε την θέση του Σκόδρα.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ξεκίνησε τον αγώνα, έχοντας επιθετικές βλέψεις και φυσικά την διάθεση να δημιουργήσει περισσότερο από τον αντίπαλο του για να φτασει πρώτος στο γκολ, που θα τον βάλει μπροστά στο σκορ.

Χτυπώντας από τα πλάγια κυρίως, εκεί που μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα είναι το καλό σημείο του Λεβαδειακού, βραχυκυκλώνρι τους αντιπάλους του και είναι η ομάδα που δημιουργεί ουσιαστικές ευκαιρίες.

Στο 5΄λεπτό χάνεται η μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Ναδάλες μέσα από την περιοχή, περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό  κάθετο δοκάρι του πλήρως εξουδετερεμένου αντίπαλου τερματοφύλακα.

Με την μπάλα κάτω, με υπομονή και καλή κυκλοφορία ο ΠΑΣ ελέγχει πλήρως τον αγώνα, ενώ η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να ενοχλήσει μόνο από στημένα που σφυρίζει με περίσσια ευκολία ο Τσαμούρης.Η υπεροπλία στην δεξιά πτέρυγα της ομάδας μας είναι χαρακτηριστική με τους Λίλα και Μπουκουβάλα να ανοίγουν ρήγματα συνεχώς. Χαλκιαδάκης Γιάκος και Κόντε χάνουν τις ευκαιρίες που δημιουργούνται.

Το γκολ για την ομάδα μας έρχεται στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κόντε επιχείρησε σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή,

και η μπάλα καρφώνεται στην δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το γκολ πανηγυρίζεται έξαλλα από τους ποδοσφαιριστές μας με τον σκόρερ να πηγαίνει στην αγκαλιά του Πετράκη στον πάγκο της ομάδας μας.

Η χρονική στιγμή που μπήκε το γκολ για την ομάδα μας, δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους μας, καθώς ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με τους ίδιους αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Ο προπονητής του λεβαδειακού, έκανε αμέσως 2 αλλαγές θέλοντας να προσθέσει περισσότερη επιθετικότητα στην ομάδα του.

Οι παίκτε μας έχοντας σωστές τοποθετήεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν ότι δεν έδιναν την δυνατότητα στον αντίπαλο να ενοχλήσει τον Βελίδη. Όπως ήταν φυσικό ο διαιτητής κ. Τσαμπούρης, προσπάθησε να αβαντάρει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, ανεχόμενος πάντα τα φάουλ που γινόταν σε παίκτες της ομάδες μας και δίνοντας με ευκολία φάουλ στους αντιπάλους μας. Δεν μετρήσαμε πόσες φορές ο Κόντε τον κοίταξε απορημένος, για τις άδικες αποφάσεις, όπως δεν μετρήσαμε και τις κλωτσιές που έφαγε από τον προσωπικό του αντίπαλο.

Ο λεβαδειακός ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 63΄λεπτό, χωρίς ουσιαστικά να έχει χάσει ευκαιρία… Γιόμα από τα δεξιά η μπάλα πηγαίνει ανάμεσα από Μιχαήλ και Μαυροπάνο, στον αφύλακτο Γιακουμάκη, που πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βελίδη.

Το γκολ που δεχτήκαμε δεν φάνηκε να επηρεάζει τους παίκτες μας που αμέσως βγήκαν στην επίθεση για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα για την νίκη. Με στρωτό ποδόσφαιρο και με υπομονή οι παίκτες μας έφτανα κοντά στην αντίπαλη περιοχή με τον Ναδάλες πλέον να αναλαμβάνει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες από τα αριστερά.

Στο 75΄λεπτό ο Ναδάλες εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά. Ο Μαυροπάνος ανενόχλητος κερδίζει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. όλι είδαν την κανονικότα του γκολ, εκτός από τον διαιτητή του αγώνα, που το ακύρωσε.

Απορημένοι και οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού που ήταν στην περιγραφή του αγώνα… Ο μαυροφόρος άρχοντας του παρασκηνίου ανακάλυψε φάουλ…. Ο παίκτης του λεβαδειακού σπρώχνει τον Τζημόπουλο στο που έχει πορεία προς το πρώτο δοκάρι, προσπαθώντας να τον βγάλει εκτός πορείας της μπάλας και ο Θέμις δεν αντιδράει σε καμιά των περιπτώσεων παραβατικά. Ο παίκτης του λεβαδειακού πέφτει εντελώς μόνος του κάτω…

Το ζητούμενο φυσικά σε αυτή την φάση είναι ποιός έκανε φάουλ σε ποιόν…. Ο Τζημόπουλος ήταν μπροστά από τον παίκτη, σε κίνηση και ο παίκτης του λεβαδειακού, προσπάθησε να τον βγάλει εκτός πορείας.

Το πιο αξιοπερίεργο από όλα ήταν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ήταν στην πορεία εκτέλεσης του κόρνερ. Σπλά ο διαιτηής προφανώς και ήθελε να ακυρώσει το κανονικότατο γκολ, για τους δικούς του λόγους.

Πάλι καλά που δεν δεχτήκαμε γκολ, καθώς οι παίκτες του λεβαδειακού εκτέλεσαν γρήγορα το φάουλ και βγήκαν στην αντεπίθεση.

Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 77΄λεπτό, χάνεται η ευκαιρία του αγώνα. Ο χαλκιαδάκης φεύγει στην πλάτη της άμυνας, με τον τερματοφύλακα του λεβαδειακού να είναι εκτός περιοχής. Ο Χαλκιαδάκης επιλέγει να περάσει τον τερματοφύλακα, αλλά ο τελευταίος με τάκλιν του αποσπάει την μπάλα.

Ο προπονητής κ. Πετράκης θέλοντας να δώσει περισσότερη επιθετικότητα στην ομάδα μας, προχωράει στο 78΄΄λεπτό στην πρώτη αλλαγή. Ο Νικολιάς μπαίνει στην θέση του Γαρουφαλιά, ο Λίλα πηγαίνει στην θέση του ανυντικού χαφ και αυτός στην θέση του δεξιού χαφ με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς.

Στο επόμενο λεπτό η ομάδα μας χάνει και πάλει μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυροπάνο. Σε μια πανομοιότυπη φάση του ακυρωθέντος γκολ, ο Μαυροπάνος πιάνει και πάλι ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά αυτή την φορά ο τερματοφύλακας, πιάνει την μπάλα.

Στο 87΄λεπτό Μανθάτης και Σουλτάνι μπαίνουν στις θέσεις των Χαλκιαδάκη και Γιάκου.

Στο 89΄λεπτό, χάνεται ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Ναδάλες από τα αριστερά κάνει την σέντρα προς το βάθος της άμυνας της ανίπαλης ομάδας, η μπάλα περνάει από όλους, ο Σουλτάνι την κατεβάζει άψογα, κινείται μέσα στην μεγάλη περιοχή από θέση μέσα δεξιά και παράλληλα με την γραμμή του άουτ, επιλέγει να σουτάρει στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα, αντί να γυρίσει την μπάλα προς τα μέσα στην περιοχή του πέναλτυ που ήταν αφύλακτος ο Κόντε.

Στο 92΄λεπ΄το ο Νικολιάς έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο την τελευταία στιγμή και κατέληξε με αρκετή δόση τύχης για τους αντιπάλους σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε ο Κόντε έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Ο ΠΑΣ σήμερα έδειξε ότι είναι ίσως η πιο φοραμρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα χρειάζονται και άλλα προσόντα, τα οποία ως συνήθως τα έχει η συστιμική ομάδα του κομποτιακού. Διαιτησίς σαν την σημερινή μας δείχνουν γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται αγωνιστική με αγανιστική φτωχότερο από πλευράς προέλευσης φιλάθλων.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

… λεβαδειακός, η ομάδα της Λιβαδειάς που δεν έχει καμιά σχέση με τα 40 παλικάρια που αναφέρει το δημοτικό τραγούδι…

… έχει σχέση με την διαπλοκή και ότι παραμφερές υπάρχει με πρόεδρο βέβαια τον Κομπότη…

….νταβατζήδες μέσα στα αποδυτήρια, πυροβολισμοί με την διακαιολογία των γάμων, απίστευτες διαιτητικές εύνοιες, απίστευτα αποτελέσματα, συνδεέουν το παζλ αυτής της ομάδας… 4-3 ή 3-4 σκορ, ανατροπές … πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια…

…Σε όλα αυτά ας προσθέσουμε και την ελληνική αστυνομία, που όσες φορές πήγαμε φυσικά και δεν ήταν στην υπηρεσία του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη….

…Έτσι λοιπόν φυσιολογικότατα σήμερα ο εριστικότατος Τσαμπούρης έκανε τα δικά του μέσα στο παιχνίδι…

…Γελάει ο κόσμος με την ακύρωση του γκολ του Μαυροπάνου… Για κάποιους ήταν κάτι το φυσιολογικό στα πλαίισια των παραπάνω που αναφέραμε…

…Με κόσμο ο ΠΑΣ σήμερα στο γήπεδο, παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν

… Πολλοί περισσότεροι ήταν στην μεγάλη τους κερκίδα… Επέλεξαν οι περισσότεροι να μην μπλέξουν….

… Τελικά οι φόβοι όλων για άσχημη διαιτησία επιβεβαιώθηκαν.

…Άψογη η εμφάνιση της ομάδας, αόγη και η διαχείρηση του αγώνα… Ε και???

…Δεν φτάνουν αυτά για να κερδίσεις τον κομποτιακό…

… Η σημερινή ισοπαλία, μας αφήνει σε όλους μας μια διάχυτη πικρία, καθώς όλοι μας είδαμε πώς μας έκλεψαν τους 3 βαθμούς της νίκης….

…Για μια καόμη φορά βλέπουμε το πάρτυ που στήθηκε σε αυτήν την πόλη στις πλάτες της ομάδες μας….

…Αποβλήθηκε ο Νιαρχάκος για διαμαρτυρία… Το μόνο κέρδος είναι το πρόστιμο που θα πάρουν τα αρμόδια όργανα από την τιμωρία της ομάδας…

…Έχουμε πει ότι τέτοιυ είδους ομάδες τις πατάμε όταν τις βρίσκουμε λάσκα, για να μην σηκώσουν κεφάλι…. και πε΄ρσι εμείς δεν την πατήσαμε δυστυχώς…

…Η ισοπαλία δεδομένου της φετινής αγωνιστικής κατάστασης ίσως να θεωρείται καλό αποτέλεσμα για κάποιους…

… Για όσους είδαν τον αγώνα σίγουρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά…

…Ξεσάλωσε ο Αλέξης και πάλι… έμπλεξε συμβολαιογράφους της Αθήνας, έμπλεξε αγοροπωλησίες ακινήτων στην Θεσσαλονίκη….

…Λόγια του αέρα για μια ακόμη φορά από τον Αλέξη…. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι αυτά που λέει δεν είναι σε καμιά περίπτωση η ολόκληρη αλήθεια…

….Υπάρχουν τα γεγονότα (συμβολαιογράφος, πώληση ακινήτου), αλλά δεν υπάρχει το σεναριάκι που έπλασε…

….Έτσι λοιπόν τα λεγομενά του μάλλον στην κατηγορία της μυθοπλασίας κατατάσσονται…

….Ο Αλέξης ξέρει την αλήθεια, αλλά δεν την είπε ολόκληρη… γιατί απλά έτσι τον σύμφερε….

….Αν ήταν αλήθεια αυτά που κατήγγηλε τότε να είστε όλοι σίγουροι, ότι ανέφερε με ονόματα όλα αυτά που είπε και όχι με μυστήριους γρίφους….

…Εμ!!! τον έχουμε κατατσεκάρει και γνωρίζουμε απόλυτα τον τρόπο σκέψης του…

…Προβλέψιμος για εμάς και με μεγάλα τραύματα που τον έδιωξε από την ομάδα μας ο Χριστόδουλος και η παρέα του, όπως ο ίδιος δήλωσε πέρσι…

…Οι καλές εμφανίσεις και τα προσόντα του Μαυροπάνου, έδωσαν την ώθηση για μεταγραφικά σενάρια από τώρα…

…Ξεκίνησαν λοιπόν sites που ασχολούνται με θέματα του γάβρου και λένε για το ενδιαφέρον της ομάδας τους για τον πάικτη.

…Πολλά θα ακουστούν, πολλά θα γραφτούν και σίγουρα είναι στο χέρι του προέδρου πότε θα πουλήσει τον πάικτη, καθώς έχει συμβάλαιο και σίγουρα μια πώληση θα φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

…Οι μεταγραφές των παικτών μας σε άλλες ομάδες σίγουρα χρειάζονται για την αδειοδότηση της ομάδας.

…Μπέριος, Σκόδρας και Τζημόπουλος, μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλ΄επίπεδο στο κέντροο της άμυνας…

…Αγωνιστικά λοιπόν δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα…

…Έχασε ο παναιτωλικός στην Κέρκυρα σήμερα. Δύο σερί ήττες για την ομάδα του Αγρινίου, που σίγουρα θα προβληματίσουν…

…Ισόπαλος 1-1 ο βάζελος στην Λαμία καθώς ισοφάρισε προς το τέλος του αγώνα…

…Ακολουθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα το ερχόμενο Σάββατο…

…Είναι από τους αγώνες που πρέπει υποχρεωτικά να τους παίρνουμε… Νίκη και μόνο νίκη…

…Θα πρέπει όλοι μας να βρεθούμε κοντά στην ομάδα μας και να την βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις….

…Θα πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν… Αυτό είναι το βέβαιο…

…Αφήνουμε όλοι μας πίσω τις τυχόν πικρίες και τις αστείες δικαιολογίες και στεκόμαστε στο πλάι της ομάδας μας…

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι Λεβαδειακού-ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο αήττητος Λεβαδειακός “χτυπάει” κορυφή στη βαθμολογία, αν νικήσει, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μπει σε διεκδίκηση της πεντάδας.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζοάο, Νιάσε, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Σίλβα, Γιουσούφ, Λεονάρντο.

Στον πάγκο είναι οι: Δασκαλάκης, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης, Καλτσάς, Καψάσκης, Νουάνκο, Αντιλέχου

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης.

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Σολτάνι, Νικολιάς, Μανθάτης, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κοζορώνης

Διαιτητές: Αλέξανδρος Τσαμούρης, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Παντελής Σπυρόπουλος 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Ηλιόλουστος ο καιρός στη Λιβαδειά, όπως και σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Η θερμοκρασία άκρως ποδοσφαιρική στους 26 βαθμούς. Να δούμε αν θα πείσουν καιρός και πορεία τον κόσμο της Λιβαδειάς για να έρθει στο γήπεδο.

Περίπου 500 άτομα τώρα στο γήπεδο, αλλά και αρκετός κόσμος απ’ έξω, αφού έρχονται μάλλον πρώτη φορά στο γήπεδο και δεν γνώριζαν τις διαδικασίες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου!!!

Τον Δεκέμβριο του 2015 πέτυχε τη μία και μοναδική του νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά με σκορ 1-2. Υπάρχουν επίσης και 3 ισοπαλίες του.

Παρατάσσονται οι δύο ομάδες. Με την άσπρη-γαλάζια εμφάνιση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Άσπρη φανέλα, πράσινο σορτσάκι για τον Λεβαδειακό

Περίπου 50 φίλοι του ΠΑΣ βρίσκονται στο πέταλο.

Πρώτο σφύριγμα, με τον Λεβαδειακό στη σέντρα.

Δεν δείχνει διάθεση ο ΠΑΣ Γιάννινα να δώσει μεγάλη κατοχή μπάλας στον αντίπαλό του

5′ Σέντρα του Χαλκιαδάκη από δεξιά, λίγο πριν τη γραμμή της περιοχής, ήρθε με καρφωτή κεφαλιά ο Ναδάλες να στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

8′ Ο Μπραντάο έφευγε σε αντεπίθεση, αλλά ο Μαυροπανος πρόλαβε τον παρεμπόδισε, τελικά στην εξέλιξη της προσπάθειας κέρδισε φάουλ σε καλή θέση ο Λεβαδειακός.

8′ Εκτέλεσε ο Σίλβα πάνω στο τείχος, νέο σουτ του Μητρόπουλου, η μπάλα αργά-αργά κατέληξε άουτ.

Κοντά στους 1500 οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού, που ενθουσιάστηκαν από το αήττητο της ομάδας τους.

Κόρνερ για τον Λεβαδειακό

15′ Μετά τα πρώτα 7-8 λεπτά του αγώνα, ο Λεβαδειακός δείχνει να παίρνει περισσότερη κατοχή μπάλας, με τον ΠΑΣ να ψάχνει τις αντεπιθέσεις με Χαλκιαδάκη και Κόντε.

Έδιωξε ο Μιχαήλ

15′ Κίτρινη στον Λεονάρντο

Νέο κόρνερ για τον Λεβαδειακό

Απομάκρυνε ο Τζημόπουλος

Τρίτο κόρνερ για τον Λεβαδειακό Έδιωξε ο Βελλίδης με τις γροθιές.

Ο ΠΑΣ δεν πρέπει να δίνει τόσα πολλά στημένα στον Λεβαδειακό. Ευτυχώς δεν απειλήθηκε μέχρι τώρα, αλλά έχει κλειστεί πολύ πίσω πλέον με τόσα στημένα, καθώς εκτός από τα κόρνερ είναι και τα φάουλ, αλλά και κάποια πλάγια κοντά στην περιοχή.

Σε διεκδίκηση της μπάλας, αντίπαλος πάτησε πάνω στο πόδι του Ναδάλες και του το γύρισε. Να δούμε αν θα συνεχίσει ο Ισπανός.

Ευτυχώς επιστρέφει μετά τις πρώτες βοήθειες.

Στο 52%-48% η κατοχή μπάλας και κόρνερ για τον ΠΑΣ

Έχει ισορροπήσει ο ΠΑΣ μετά το 20′ και μετά από μια δεκάλεπτη πίεση με πολλές στατικές φάσεις.

Πολλές κόντρες και απομάκρυνε η άμυνα του Λεβαδειακού

25′ Έβγαινε με καλές προϋποθέσεις ο Γιάκος σε αντεπίθεση, αλλά του καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ κι ενώ ακολουθούσε τη φάση και έμπεινε επικίνδυνα στην περιοχή ο Ναδάλες

32′ Νέο κόρνερ για τον ΠΑΣ, με τον Λίλα να βγαίνει σε αντεπίθεση, αλλά χωρίς στήριγμα.

Στα χέρια του Επασί η εκτέλεση.

35′ Μακρινό συρτό σουτ του Κόντε, μπλόκαρε εύκολα ο Επασί.

Σκακιέρα θυμίζει το ματς. Οι δύο ομάδες είναι αφοσιωμένες στην τακτική τους κι έτσι δεν προκύπτουν φάσεις. Οριακά πιο επικίνδυνος, βέβαι ο ΠΑΣ Γιάννινα που είχε την κεφαλιά του Ναδάλες, αλλά και κάποιες αντεπιθέσεις που δεν τις μετέτρεψε σε ευκαιρία.

40′ Στο 48%-52% πήγε πλέον η κατοχή μπάλας

40′ Δεύτερη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μπουκουβάλας έστρωσε στον Χαλκιαδάκη, που σούταρε υπό πίεση, αλλά ο Επασί μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.

Ο Ανιγκό ζητάει έντονα από τους παίκτες του να βγουν πιο μπροστά γιατί οπισθοχώρησαν πολύ.

Μετά το 30′ ο ΠΑΣ είναι ελαφρώς καλύτερος

44′ Ο Μπουκουβάλας πάσαρε στον Γιάκο στη δεξιά γωνία της μικρής περιοχή, αυτός δεν βρήκε χώρο να σουτάρει αμέσως, τραβήχτηκε προς το άουτ και τελικά δεν μπόρεσε να σουτάρει ούτε σε δευτερο χρόνο.

1′ λεπτό καθυστερήσεις

45+1′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Κόντε 0-1

Καταπληκτικό γκολ από τον Ισπανό που “ζύγισε” το σουτ με όλη του την άνεση έξω από την περιοχή, ο Επασί ίσως δεν έβλεπε και από τον ήλιο και η μπάλα πήγε ψηλά στη δεξιά του γωνία. Υποψήφιο για best goal!

Λήξη του ημιχρόνου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε απειλήσει με Ναδάλες και Χαλκιαδάκη, ήταν ανώτερος μετά το 30′ λεπτό, έψαξε περισσότερο για το γκολ και τελικά το βρήκε με τον καλύτερο τρόπο και στο ιδανικότερο σημείο, ώστε να καταστρώσει την τακτική του ο Γιάννης Πετράκης στα αποδυτήρια για το β’ ημίχρονο.

Ξεκίνησε το β’ μέρος

47′ Σέντρα του Ναδάλες, κεφαλιά του Κόντε, η μπάλα άουτ.

46′ Γιακουμάκης και Μπελγκαζουανί στις θέσεις των Αμαράλ και Σίλβα

47′ Καλό σουτ του Μπελγκαζουανί, πάνω από την εστία του Βελλίδη, πρώτη καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό σε όλο το ματς.

Με πιο επιθετικές βλέψεις ο Λεβαδειακός, που μπήκε δυνατά στην επανάληψη

Φόρτωσε πολύ τον άξονά του ο Ανιγκό

53′ Κίτρινη στον Μπουκουβάλα που παρεμπόδισε εκτέλεση φάουλ.

55′ Κίτρινη στον Μεντί για τράβηγμα από τη φανέλα στον Μπουκουβάλα.

Κάνει κλεψίματα στη μεσαία γραμμή ο ΠΑΣ Γιάννινα και δεν επιτρέπει στον Λεβαδειακό να τον κλείσει στην περιοχή του. Αν μπορέσει να βρει και την αντεπίθεση να τελειώσει το ματς, θα είναι το ιδανικό.

Προσοχή από Λίλα, Γαρουφαλιά και Γιάκο ζητεί ο Πετράκης, να μην ανεβαίνουν όλοι μαζί και αφήνουν χώρους στον άξονα.

Κόρνερ για τον Λεβαδειακό Διώχνει η άμυνα

63’ΓΚΟΛ Γιακουμάκης 1-1 Σέντρα του Τσαμπούρη, στο σημείο του πέναλτι ο Γιακουμάκης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και η μπάλα στη δεξιά γωνία του Βελλίδη.

Σε ψηλή μπαλιά μέσα στην περιοχή δεν έπρεπε να φάει τέτοιο γκολ ο ΠΑΣ.

Ο Μπραντάο βρήκε άθελά του με τις τάπες τον Μαυροπάνο στο πρόσωπο, ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό για τον νεαρό στόπερ

Στο 70′ είμαστε, να δούμε αν ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει απάντηση στο γκολ που δέχτηκε

Προ του Ναδάλες επεμνβαίνει ο Τσαμπούρης και διώχνει σε κόρνερ

Ακυρώνεται γκολ του Μαυροπάνου Στον Τζημόπουλο καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στη φάση του γκολ του Μαυροπάνου. Αλληλοτραβήχτηκαν με τον Μητρόπουλο στη φάση.

74′ Κεφαλιά του Μπραντάο, λίγο άουτ

76′ Ο Μπραντάο από πλάγια θέση σούταρε, επέμβαση του Βελλίδη σε κόρνερ.

77′ Ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Χαλκιαδάκη, βγήκε εκτός περιοχής ο Επασί και με προβολή στα πόδια του Μπρούνο του “έκλεψε” το γκολ!

77′ Αντεπίθεση για τον Λεβαδειακό και νέα εξαιρετική επέμβαση του Βελλίδη σε σουτ του Μπραντάο

78′ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ. Ο νικολιάς στη θέση του Γαρουφαλιά

78′ Κόρνερ για τον ΠΑΣ

79′ Κεφαλιά του Μαυροπάνου, αυτήν τη φορά ο Επασί σε ετοιμότητα, μπλόκαρε

Αποβλήθηκε ο κ. Νιαρχάκος από τον πάγκο, επειδή διαμαρτυρήθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Μαυροπάνου. Από την πίσω κάμερα φαίνεται ο Μητρόπουλος να σπρώχνει τον Τζημόπουλο και όχι το αντίθετο.

81′ Ο Γιακουμάκης επιχείρησε ένα σουτ από μακριά, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

Έχει πάρει τρομερό ρυθμό το ματς μετά το 1-1

Σολτάνι ετοιμάζει ο Πετράκης

83′ Ένα κακό σουτ του Νιασέ, αρκετά άουτ

Σολτάνι και Μανθάτης παίρνουν θέση για αλλαγή Στο 86 ε’ίμαστε. Παραμένει το 1-1

87′ Τώρα οι αλλαγές, Ο Σολτάνι στη θέση του Χαλκιαδάκη και ο Μανθάτης στη θέση του Γιάκου.

89′ Ο Σολτάνι γύρισε στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Επασί, έπεσε και μπλόκαρε

90′ Σουτ του Γιακουμάκη, στα χέρια του Βελλίδη.

90′ 3 λεπτά καθυστερήσεων.

92′ Κίτρινη στον Νιασέ

93′ Σε σουτ του Νικολιά, παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ ο Νιασέ που έσκυψε για να αποκρούσει και η μπάλα πήρε φάλτσα, αλλά κατέληξε σε κόρνερ για τον ΠΑΣ. Στην εκτέλεση έδιωξε η άμυνα.

Λήξη αγώνα. Τελικό 1-1

Ανιγκό

Στο α’ ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά, οι αντίπαλοι είχαν μία ευκαιρία και πέτυχαν ένα γκολ. Στην επανάληψη αλλάξαμε τακτική, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς έμεινε στο Χ το παιχνίδι.

Πετράκης

Με βάση την εικόνα και τη γενική αποτίμηση του παιχνιδιού έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, είχαμε καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά όταν δεν κερδίζεις, τότε καλύτερα να μη χάνεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε κοντά στη νίκη, πέτυχε το 0-1 στην εκπνοή του α’ μέρους, αλλά ο Λεβαδειακός αντέδρασε στην επανάληψη και χωρίς να ασκήσει μεγάλη πίεση ισοφάρισε στο 63′ με τον Γιακουμάκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά, είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε με τον Μαυροπάνο, στα τελευταία λεπτά μάλιστα πίεσε με τις αλλαγές των Μανθάτη και Σολτάνι, αλλά η πίεση δεν έφερε το γκολ, που ο ΠΑΣ το δικαιούταν και πάλι.

Αυτά προς το παρόν από τη Λιβαδειά. Αργότερα το υπόλοιπο ρεπορτάζ.

Ακόμα και ο Γιάννης Πετράκης που δεν μιλάει ποτέ για διαιτησία ούτε αφήνει ποτέ αιχμές για διαιτητή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί αυτήν τη φορά ότι η ομάδα του αδικήθηκε, καθώς της ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ. Όσο για το παιχνίδι, τόνισε ότι υπήρξε καλή τακτική προσέγγιση, αλλά από τη στιγμή που δεν ήρθε η νίκη, τουλάχιστον δεν έπρεπε να χάσει η ομάδα του.

Για το ματς: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, κάνει πολύ καλή και σπουδαία προσπάθεια τη φετινή χρονιά. Νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε, δημιουργήσαμε πολλές καλές ευκαιρίες και στο α’ και στο β’. Ο αντίπαλος περισσότερο μας απείλησε με περιφερειακά σουτ. Με βάση την εικόνα και την και την αποτίμηση του παιχνιδιού νομίζω ότι το σημερινό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου. Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία, αλλά είδαμε και στο βίντεο ότι μας ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ σε ένα σημείο του παιχνιδιού που αν μετρούσε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν προς το μέρος μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Είναι σημαντικό, γιατί όλα στο ποδόσφαιρο κρέμονται σε μία κλωστή, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι να μην το χάνεις».

Για το πιο εύκολο πρόγραμμα στην συνέχεια:
«Έχω ξαναπεί ότι πάντα σκεφτόμαστε θετικά, δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια, για μένα το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Η ίδια η πράξη φέτος έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι με βάση αυτό που θέλουμε εμείς και όχι τον αντίπαλο. Αυτή πρέπει να είναι η στάση μας σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν το γκολ το ακύρωσε ο διαιτητής ή ο βοηθός:
«Δεν ξέρω, δεν έχω άποψη γι’ αυτό».

Το αήττητο του Λεβαδειακού έχει φέρει πίεση στην ομάδα του, όπως είπε ο Ζοζέ Ανιγκό, που σχολίασε επίσης ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Όσο για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, τόνισε ότι δεν μπόρεσε να τη δει.

Για το ματς: «Σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε δύο πρόσωπα, το πρώτο στο α’ μέρος, όπου δεν παίξαμε καθόλου καλά. Παίξαμε την τακτική μας, αλλά δεν κάναμε το παιχνίδι μας και οι αντίπαλοι στην μοναδική ευκαιρία που είχαν έβαλαν γκολ, δυστυχώς πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο β’ αλλάξαμε παίκτες και τακτική, παίξαμε 4-2-3-1. Είδαμε πολύ πιο ωραίο παιχνίδι, είδαμε άλλη ομάδα και μπορούσαμε να νικήσουμε».

Για το αν είχαν πίεση οι παίκτες και γι’ αυτό δεν πήγαν καλά στο α’ μέρος:
«Σίγουρα υπήρχε πίεση και εκτός από αυτό ήρθε χθες και η γαλλική τηλεόραση. Δυστυχώς η ομάδα και οι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι να έχουν τόση πίεση. Πρέπει να δουλέψουμε σε ηρεμία, να μην έχουμε πίεση και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Δυστυχώς χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Ζαραδούκα στην αρχή της εβδομάδας και έπρεπε να αλλάξουμε όλη την τακτική. Δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αήττητο και το πώς είδε τον ΠΑΣ:
«Πολλοί παίκτες τους παίζουν μαζί 4-5 χρόνια και έχουν πολύ καλό προπονητή. Παίζουν πολύ καλή τακτική και κάνουν καλό παιχνίδι. Μαζί με τον Παναιτωλικό που παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ίσως οι δύο πιο δύσκολες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Πρέπει να είμαι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο, όπου παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε το δεύτερο. Δυστυχώς δεν μας ήθελε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ηρεμία και να μην έχουμε πίεση».

Για το αν θα παίζει πλέον με 4 αμυντικούς:
«Ισχύει ότι αλλάξαμε την τακτική, δυστυχώς οι παίκτες που έχουμε είναι για να παίζουμε με πέντε παίκτες στην άμυνα. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίζω με τέσσερις αλλά δεν έχω τους κατάλληλους παίκτες. Αυτή η τακτική θα βοηθούσε πάρα πολύ την ομάδα. Θα δούμε, αλλά τώρα με πέντε στην άμυνα είναι η καλύτερη λύση».

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ:
«Να σας πω την αλήθεια δεν το είδα, πρέπει να ξαναδώ τη φάση. Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω μία απάντηση, απλά ο διαιτητής ξέρει τι κάνει, μία φορά είναι μαζί μας, μία φορά είναι με τους αντιπάλους, στο τέλος είναι κι αυτός άνθρωπος, κάποιες φορές έχει δίκιο και άλλες άδικο».

Το αήττητο του Λεβαδειακού έχει φέρει πίεση στην ομάδα του, όπως είπε ο Ζοζέ Ανιγκό, που σχολίασε επίσης ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη. Όσο για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, τόνισε ότι δεν μπόρεσε να τη δει.

Για το ματς: «Σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε δύο πρόσωπα, το πρώτο στο α’ μέρος, όπου δεν παίξαμε καθόλου καλά. Παίξαμε την τακτική μας, αλλά δεν κάναμε το παιχνίδι μας και οι αντίπαλοι στην μοναδική ευκαιρία που είχαν έβαλαν γκολ, δυστυχώς πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο β’ αλλάξαμε παίκτες και τακτική, παίξαμε 4-2-3-1. Είδαμε πολύ πιο ωραίο παιχνίδι, είδαμε άλλη ομάδα και μπορούσαμε να νικήσουμε».

Για το αν είχαν πίεση οι παίκτες και γι’ αυτό δεν πήγαν καλά στο α’ μέρος:
«Σίγουρα υπήρχε πίεση και εκτός από αυτό ήρθε χθες και η γαλλική τηλεόραση. Δυστυχώς η ομάδα και οι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι να έχουν τόση πίεση. Πρέπει να δουλέψουμε σε ηρεμία, να μην έχουμε πίεση και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Δυστυχώς χάσαμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Ζαραδούκα στην αρχή της εβδομάδας και έπρεπε να αλλάξουμε όλη την τακτική. Δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αήττητο και το πώς είδε τον ΠΑΣ:
«Πολλοί παίκτες τους παίζουν μαζί 4-5 χρόνια και έχουν πολύ καλό προπονητή. Παίζουν πολύ καλή τακτική και κάνουν καλό παιχνίδι. Μαζί με τον Παναιτωλικό που παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ίσως οι δύο πιο δύσκολες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Πρέπει να είμαι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο, όπου παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε το δεύτερο. Δυστυχώς δεν μας ήθελε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ηρεμία και να μην έχουμε πίεση».

Για το αν θα παίζει πλέον με 4 αμυντικούς:
«Ισχύει ότι αλλάξαμε την τακτική, δυστυχώς οι παίκτες που έχουμε είναι για να παίζουμε με πέντε παίκτες στην άμυνα. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίζω με τέσσερις αλλά δεν έχω τους κατάλληλους παίκτες. Αυτή η τακτική θα βοηθούσε πάρα πολύ την ομάδα. Θα δούμε, αλλά τώρα με πέντε στην άμυνα είναι η καλύτερη λύση».

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ:
«Να σας πω την αλήθεια δεν το είδα, πρέπει να ξαναδώ τη φάση. Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω μία απάντηση, απλά ο διαιτητής ξέρει τι κάνει, μία φορά είναι μαζί μας, μία φορά είναι με τους αντιπάλους, στο τέλος είναι κι αυτός άνθρωπος, κάποιες φορές έχει δίκιο και άλλες άδικο».

 

 

 

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο