Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-αστέρας Τρίπολης 0-0! Ισοπαλία και πάλι!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρεχώρησε λευκή ισοπαλία στους Ζωσιμάδες, απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΣ πάντως θα μπορούσε να πάρει τον αγώνα, αν στις ευκαιρίες που δημιούργησε προς το τέλος του αγώνα ήταν πιο αποτελεσματικός. Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης παρέταξε την παρακάτω ενδεκάδα για να ξεκινήσει τον αγώνα:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας , Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης , Κόντε.

Όπως αναμενόταν ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ήταν αυτός που προσπαθούσε περισσότερο να δημιουργήσει επιθετικά, σε σχέση με την ομάδα του αστέρα που έδωσε περισσότερο προσοχή στην αμυντική λειτουργία.

Ο ΠΑΣ κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, κέρδισε τα μέτρα που χρειαζόταν στο γήπεδο, δημιούργησε ευκαιρίες, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικός κυρίως στην ανάπτυξη από τα πλάγια.

Στο 5΄λεπτό, χάνεται η μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν σε επέλαση του Μανθάτη από τα αριστερά, σέντρα στην καρδιά της άμυνας ο Κόντε πιάνει ωραία γυριστή  κεφαλιά και ο Αθανασιάδης πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση στην αριστερή του γωνία, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ έδειξε ότι θέλει να πετύχει το γρήγορο γκορ για να ξεκλειδώσει τον αγώνα, αλλά δεν έβρισκε εύκολα τους τρόπους για να διασπάσει την άμυνα, ενώ ήταν ακίνδυνος στα στημένα που εκτέλεσε. Στον αντίποδα ο Ατέρας προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις η πλειονότητα των οποίων ήταν από τα δεξιά όπως αμυνόταν ο ΠΑΣ. Το σχήμα και ο τρόπος παιχνικδιού, πάντως στο πρώτο ημίχρονο ήταν στα μέτρα του αστέρα, καθώς έδειχνε ότι η ομάδα μας, είχε μεγάλα προβλήματα στην επιθετική δημιουργία, και δεν έβρισκε εύκολα την ευκαιρία για το γκολ.

Έλειπε η ποιότητα στην επιθετική δημιουργία, καθώς ο Γιάκος έδειχνε αρκετά μόνος, ενώ ο Χαλκιαδάκης, έδειξε ότι δεν μπήκε στον αγώνα, όπως θα έπρεπε.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με την αλλαγή του Βιντάλ, στην θέση του υστερήσαντα Χαλκιαδάκη, που μπήκε για προσδώσει, περισσότερη επιθετική ποιότητα στην ομάδα μας. Στο 62΄ λεπτό, ο κ. Πετράκης, επέλεξε να κάνει την δεύτερη αλλαγή, βάζοντας τον Τζημόπουλο στην θέση του Σκόνδρα, αλλάζοντας παράλληλα το σύστημα της ομάδας, καθώς ο Θέμις πέρασε στο χώρο του κέντρου, παίζοντας πλέον με 4 στην άμυνα.

Η ομάδα αρχίζει να παίρνει περισσότερο επιθετικό ρυθμό και να γίνεται περισσότερο απειλητική για την αντίπαλη άμυνα. Στο 72’λεπτό, χάνεται η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ.  Ο Γιάκος από τον άονα δίνει την μπάλα κάθετα σε θέση μέσα δεξιά  στον Μανθάτη, ο τελευταίος ατυχεί στο κοντρόλ, και βγαίνει πιο πλάγια από ότι θα ήθελε, σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει το  σώμα του τερματοφύλακα. Η πρώτη τεράστια ευκαιρία του δευτέου ημιχρόνου χάνεται και πάλι…

Έξι λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 78΄λεπτό, ο κ. Πετράκης προχωράει στην τρίτη και τελευταία αλλαγή. Ο Σολτάνι, μπαίνει την θέση του Μανθάτη, και η ομάδα αμς, γίνεται ακόμη πιο επιθετική. Ο προπονητής δίνει εντολή στον Τζημόπουλο να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην επίθεση, για να δημιουργήσει περισσότερη πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Ο Βιντάλ, από το αριστερό άκρο, αρχίζει να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα του αστέρα και στάθηκε άτυχος, όταν σε επιθετική του προσπάθεια, που άδειασε 2 αμυντικούς πάνω στην γραμμή δεν βρήκε στόχο η σέντρα που πραγματοποίησε.

Στο 82’ λεπτό  ο Κόντε προσπάθησε εκμεταλευόμενος αμυντικό λάθος, βγαίνει τετ-α-τετ, σε θέση μέσα δεξιά στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο πρώτος σηκώνει το σημαιάκι του και τον βγάζει οφ-σάιντ. Ήταν μια πεντακάθαρη φάση, καθώς ο Κόντε ήταν τουλάχιτον ένα μέτρο πίσω και απορούμε όλοι μας τι είδε ο βοηθός…. Πεντακάθαρη φάση…

Στο 85΄λεπτό τρομερή ευκαιρία για τον ΠΑΣ.  Ο Βιντάλ σεντράρει από τα δεξιά ο Κόντε, κατεβάζει περίτεχνα την μπάλα, αδειάζοντας τους αμυντικούς πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

88’ λεπτό και χάνεται νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Σολτάνι παίρνει την μπά από τα αριστερά, συγκλίνει προς τον άξονα μέσα στην μεγάλη περιοχή, απελευθερώνεται από τους αντιπάλους, πιάνει το δυνατό σουτ

 

αλλά ο τερματοφύλακας του ατέρα, απογειώνεται και κρατάει το μηδέν στην άμυνά του, αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 89΄λεπτό, χάθηκε και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όταν η κεφαλιά του Κόντε πέρασε μόλις άουτ, από τα δοκάρια του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του αστέρα Αθανασιάδη.

Φυσικά όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες για γκολ, καραδοκεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει ότι θα δεχτείς γκολ. Εμείς σήμερα όμως δεν επαναλάβαμε το στορυ, των προηγούμενων αγωνιστικών και η κεφαλιά που επιχείρησε ο παίκτης του αστέρα πιεζόμενος, βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννίκογλου, που σημειωτέον σήμερα δήλωσε παρών στις ευκαιρίες που είχε στις αντεπιθέσεις η αντίπαλη ομάδα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ. Μπορεί ο ΠΑΣ σήμερα να μην δέχτηκε γκολ, αλλά σίγουρα δεν μπόρεσε να είναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που δημιούργησε και αυτό του στέρησε την νίκη για μια ακόμη αγωνιστική.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα….

…. Μεγάλη η μετακίνηση του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ… Δικαιώθηκε με το παραπάνω η δουλειά που έγινε στην ομάδα…

… Δεν δικαιώθηκαν οι κασσάνδρες που έλεγαν ότι ο πάικτης έχει κλείσει στον γαύρο, με 800 χιλιάρικα…

…και ήταν πολλές οι κασσάνδρες, που είχαν δει και προσύμφωνα μάλιστα…

…παλιά η πόλη μας παρήγαγε ασημουργούς, ήταν πρώτη στα άρματα στα γρόσια και στα γράμματα… τώρα πλέον είναι πρώτη στην πατζαρολογία και όχι μόνο…

…Μετά τον αγώνα με τον ολυμπιακό, ηγετικό στέλεχος των b.v. έδωσε συνέντευξη στον Σινάνογλου και του είπε ότι ο Μαυροπάνος δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον ολυμπιακό με τα χρήματα που έλεγαν τα σεναριάκια… η απόσταση είναι μεγάλη… και το πιθανότερο είναι να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις μόνο ομάδα του εξωτερικού…

…Όπως και έγινε… η Άρσεναλ, κάλυψε τις απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας μας, που αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πολύ διορατικός και έξυπνος στην διαχείριση του ποδοσφαιριστή…. πιστεύοντας παράλληλα στην αξία του νεαρού παίκτη.

…Μπορεί να μην μπούνε τα 2,3 εκετομμύρια στα ταμεία της ομάδας, καθώς υπάρχει η εφορία, τα τροφεία, και οι αμοιβές των μάνατερ, αλλά ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο θα μπει σίγουρα…

… Ποσό που σίγουρα είναι αρκετό, για να καλύψει τις τρύπες και φυσικά να χρησιμοποιηθεί ένα μέρος του, για νέους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα μας, για να την βοηθήσουν να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο.

… Για την ιστορία, ο Σινάνογλου, έγραψε πριν λίγες μέρες, ότι δικαιώθηκε το ηγετικό στέλεχος των b.v. για την περίπτωση του Μαυροπάνου…

…θ’εμα υπήρξε με τον Ναδάλες… ένα θέμα που σίγουρα δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί σε καμιά περίπτωση. Δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία ποιός ευθύνεται και ποιός έχει, ούτε φυσικά να γίνουμε δικαστές…

…Τα γεγονότα είναι απλά… Ο Ναδάλες, ήρθε στην ομάδα μας, από τα αζήτητα… δοκιμαζόταν 25 μέρες και την τελευταία μέρα των μεταγγραφών υπέγραψε με την ομάδα μας, γιατί δεν βρήκαμε τότε καλύτερη επιλογή… Μάλιστα πικαρίστηκε τότε ο πρόεδρος γιατί πήρε ποδοσφαιριστή από τα αζήτητα…

…Μέσα από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα η ποδοσφαιρική αξία του ποδοσφαιριστή ανέβηκε και ο παίκτης θέλησε να το εξαργυρώσει αυτό από την μεριά του σαν επαγγελματίας….

…. Βρήκε το ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα, και με την προτροπή του μάνατζέρ του κατέθεσε προσφυγή, μια μέρα πριν την προαναγγελόμενη πληρωμή των παικτών…

…Λογικό είναι για τον παίκτη, που προστατεύοντας τα δικαιώματά του, θέλησε να κλείσει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

…Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χωρούν συναισθηματισμοί πλέον… Όπως και δεν χωράνε προσωπικές φιλίες μεταξύ οπαδών και παικτών..

….Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν…εμείς στην κερκίδα και ο ΠΑΣ είναι σταθερός…

…Πολλά ακούγονται για τον Κόντε… Ο παίκτης έχει ρήτρα 1,3 μύρρια και μπορεί να την σπάσει αν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα…

…και αυτός έχει τα δίκια του… βλέπει άλλους κατσαπλιάδες να παίρνουν 800 χιλιάρικα και αυτός να μην τα παίρνει… με το δίκιο του…

…Όμως ο ΠΑΣ σίγουρα δεν μπορεί να του καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις για τέτοιο ποσό… δικαιολογημένα…  Μόλις βρει την πρόταση θα επιλέξει…

….Η υπεραξία του Κόντε και αυτή δημιουργήθηκε μέσα από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα… Ερχόμενος και αυτός στην ομάδα μας, χωρίς να τον ξέρει κανείς, μέσα από την δουλειά, εκτόξευσε με την απόδοσή του την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο..

… Δύσκολα θα βρεθεί ομάδα από το εσωτερικό πάντως να καλύψει τις ανάγκες του… Απομένει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς που παίζει και σίγουρα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού το καλοκαίρι θα έρθει… Κίνα και Αραβία καραδοκούν εξάλλου για τέτοια λαυράκια…

…. επειδή εμείς στους blue vayeros δεν τρώμε κουτόχορτο…. παραθέτουμε την άποψη του Φώτη Καραμπά (από τα ιδρυτικά μέλη των B.V. Αθηνών), που φυσικά μας εκφράζει όλους μας… όπως αυτή δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του τοίχο στο f.b.

Ρωμ. 6,7 «ὁ γὰρ ἀποθανὼν δεδικαίωται ἀπὸ τῆς ἁμαρτίας».

Η συγκεκριμένη δημοσίευση ίσως είναι περιττή για πολλούς. Είμαι σίγουρος όμως, ότι για κάποιους είναι αρκετά ενδιαφέρουσα:
Προ λίγων ημερών έφυγε από τη ζωή ο Έγκε Γκέραρντ. Καταρχάς συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο. Άφησα να περάσουν μερικές μέρες για να γράψω μερικές σκέψεις/αναμνήσεις, γιατί ως Ηπειρώτης σέβομαι τους νεκρούς και προσπαθώ να συγχωρώ.
Είδαμε ότι σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός – και όχι μόνο – κόσμος «βυθίστηκε στη θλίψη» και «πενθεί» την απώλεια ενός ανθρώπου που εργάστηκε στην Ελλάδα για δεκαετίες. Μου προξένησε πραγματικά αρνητικότατη εντύπωση που είδα ακόμη και Γιαννιώτες να συμμετέχουν σε αυτή την αμετροέπεια.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί για τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ. Ενός ανθρώπου που, με τον απαράμιλλο επαγγελματισμό του, την αγάπη του για το άθλημα και τους αθλητές του καθώς και το ήθος του, άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξή του ….».
Είναι όμως έτσι; Γιατί εμείς ως φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να δεχθούμε αυτή την «αγιογραφία»; Ποιός ήταν ο Έγκε Γκέραρντ και τι σχέση έχει με όρους όπως: «ήθος», «επαγγελματισμός», «ανάπτυξη του ποδοσφαίρου»;
Επειδή λοιπόν δεν είμαστε όλοι επιλήσμονες, θα προσπαθήσω να φωτίσω μια διάσταση της ιστορίας που πολλοί εκόντες-άκοντες ξεχνούν.
Για να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα, ο αποθανών δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τους όρους που προαναφέρθησαν. Και για να γίνω πιο σαφής: Ο προπονητής μιας ομάδας θυγατρικής, μιας ομάδας υποκατάστημα, μιας ομάδας αισχρής μαριονέτας, μιας ομάδας του υποκόσμου, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι – έστω και μετά θάνατον – υπόδειγμα και σημείο αναφοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτός, ως προεξέχον μέλος της ομάδας που ενίσχυσε την αδικία, την ανομία, την αλητεία, τη δυσωδία, είναι συμμέτοχος στην κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, είναι συμμέτοχος μαζί με παραγκόβιους, «θείους», «κοκκαλιάρηδες», μητρικές εταιρείες και λοιπούς «εξυγιαντές» στο αίσχος της Ρόδου το 2001. Ένα χρονικό σημείο εντασσόμενο σε μια περίοδο (2000-2004), όπου ΌΛΟ το τότε σύστημα διοίκησης και παραδιοίκησης δεν επέτρεπε για πολλά χρόνια στην ομάδα μας να πάρει τη θέση που της άξιζε, εφαρμόζοντας νόμους κατά περίπτωση και επιβάλλοντας ταυτόχρονα …άγραφους νόμους της τότε «παράγκας». Σαφώς και δε μπορώ να μηδενίσω την πορεία ή την ποδοσφαιρική γνώση που διέθετε, αλλά νομίζω η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που ανέφερα.
Έτσι λοιπόν, στη μνήμη των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μείνει ως μέρος, «συνεργός» και «τσιλιαδόρος» της πιο δυσώδους και αποκρουστικής εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτές τις μέρες – τί σύμπτωση! – έπιασε το μάτι μου και ένα αφιέρωμα μεγάλης αθλητικής/ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στον …Νίκο Κανελλάκη, πλέκοντας το εγκώμιο και εξαίροντας την «προσφορά του στο ποδόσφαιρο». Για να υπενθυμίσω, μιλάμε για τον Κανελλάκη του 24>25! Ίσως πολλοί να μην ξέρουν τι εστί Κανελλάκης, αλλά δε μου φτάνουν 2 μέρες να γράφω.

Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, έστω κι αν δεν …πολυμιλάμε.

…απλά και όμορφα…

…περιμένουμε όλοι μας τον αγώνα με τον λεδειακό για το κύπελο την Τετάρτη… κάπου όλοι μας πιστεύουμε ότι ίσως είναι η χρονιά επιτέλους στο θεσμό… φέτος…

…περιμένουμε και τις προσθήκες στην ομάδα….

Το ρεπορτάζ από το site gianninasports του κ. Γυφτόπουλου:

Ο διαιτητής Σκουλάς ήταν καλός. Δεν έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Καρανίκα γιατί δεν έκανε θέατρο στο 30’ και έπρεπε από νωρίς να βγάλει κίτρινη κάρτα στον εριστικό Μουνάφο. Ο επόπτης Ποντίκης στο 82’ υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάϊντ τον Κόντε όταν βρέθηκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

90’+1’: Κεφαλιά του Σελίν βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

5′: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σέντρα από αριστερά του Μανθάτη, ο Κόντε πιάνει ωραία κεφαλιά και ο Αθανασιάδης πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση.

15′: Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μανιάς φεύγει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ μετά από έξυπνη μπαλιά του Μουνάφο και χωρίς να είναι οφσάϊντ, εκτελεί από μέσα αριστερά και στέλνει τη μπάλα άουτ.

29′: Δυνατό σουτ του Γιαννούλη εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.

40′: Αδειάζει τον Πασαλίδη ο Κόντε μετά από μεταβίβαση του Γιάκου, αλλά τον σταματά ο Τριανταφυλλόπουλος παραχωρώντας κόρνερ. Ο Καρανίκας εκτελεί και είναι πολύ κακή και αυτή η εκτέλεση.

53’: Σουτ μέσα από την περιοχή του Μουνάφο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αστέρα.

61’: Καταπληκτική απόκρουση του Γιαννίκογλλου σε σουτ του Τσιλιαννίδη στη δεξιά γωνία.

69’: Κοντινή κεφαλιά του Μανιά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.

71: Ο Γαννίκογλου με μπλονζόν στη γωνία απέκρουσε σουτ του Τσιλιανίδη.

72’: Μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ όταν σε αντεπίθεση ο Γιάκος έδωσε δεξιά τη μπάλα στον Μανθάτη αλλά το πλασέ πάνω στο σώμα του Αθανασιάδη που έκανε έξοδο.

75’: Ο Τσιλιανίδης βρέθηκε ακάλυπτος στα καρέ του ΠΑΣ αλλά πριν κάνει το σουτ απέκρουσε με καταπληκτικό τάκλιν ο Μπέριος.

82’: Στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα βγήκε ο Κόντε και λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη Ποντίκη.

85’: τρομερή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε γέμισμα του Βιδάλ ο Κόντε έκανε το αριστερό σουτ που έφυγε άουτ.

88’: Νέα μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ όταν ο Αθανασιάδης έκανε καταπληκτική απόκρουση σε σουτ του Σολτάνι στη γωνία.

89’: Καταπληκτική ευκαιρία πάλι για τον ΠΑΣ όταν κεφαλιά του Κόντε παρά την πίεση του Πασσαλίδη έφυγε άουτ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Ποντίκη (Πρέβεζας), Μεϊντάνα (Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής ο Πουλημάς (Κέρκυρας). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Μπουκουβάλας (27’), Καρανίκας (30’), Μπέριος (90’) – Πασσαλίδης (54’)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62’ Τζημόπουλος), Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Λίλα, Γιάκος, Μανθάτης (78’ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (46’ Βιδάλ), Κόντε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (64’ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89′ Σελίν), Μανιάς (85’ Γκοντό).

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοιχτό, με πολλές φάσεις όπου θα μπορούσε να κερδίσει ο ΠΑΣ, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει και ο Αστέρας.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Προερχόμασταν από τις γιορτές και ποτέ δεν ξέρουμε ποια θα είναι η εικόνα. Παίζαμε επίσης με πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι σε καλό φεγγάρι.

. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με φάσεις και από την άλλη πλευρά, αλλά με φάσεις και από τη δική μας πλευρά. Νομίζω προς το τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, είχαμε τρεις καλές προϋποθέσεις. Αλλά και ο αντίπαλος στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες».

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάββας Παντελίδης σε δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι το αποτέλεσμα για την ομάδα του είναι θετικό, σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το στάδιο «Ζωσιμάδες».

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής: «Σε ένα γήπεδο όπως είναι των Ιωαννίνων, όταν παίρνεις θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Βάσει της εικόνας, είχαμε κλασικές ευκαιρίες και με τέτοιες ευκαιρίες έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ. Αν βάζαμε γκολ, θα ήταν διαφορετικός το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι γιατί εν είναι η μέρα σου, τότε καλό είναι να μη το χάσεις. Το αποτέλεσμα είναι θετικό».

 

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο