Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-λεβαδειακός 2-0! Καθαρή νίκη…

Νίκη με 2-0 σήμερα για τον ΠΑΣ, απέναντι στην ομάδα του λεβαδειακού, στους Ζωσιμάδες. Τα δύο γκολ της ομάδας μας τα πέτυχε ο Κρισμάν ένα σε κάθε ημίχρονο.Ο προπονητής της ομάδας κ. Πετράκης επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσουν τον αγώνα:

Βελλίδης

Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας,

Γιάκος, Λίλα, Νικολιάς,

Παμλίδης, Κριζμάν, Ντόλοβατς.

 

Οι παίκτες του ΠΑΣ έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό ότι ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τον αγώνα, καθώς τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Από την αρχή η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει επιθετικά φορτώνοντας την δεξιά πλευρά για να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης και Νικολιάς, με συνεχείς επελάσεις έδειξαν ότι μπορούσαν να ανοίξουν τα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ.

Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, προσάρμοσαν την άμυνά τους στην δεξιά πλευρά της επίθεσης μας όπως ήταν λογικό,  και το γκολ όμως της ομάδας μας ήρθε από την αριστερή πλευρά.

Στο 18′ λεπτό σέντρα Μπουκουβάλα με το δεξί στην περιοχή,με πορεία προς το τέρμα,   ο Κρίζμαν κοντά  στην μικρή περιοχή βρίσκεται  στην πορεία της μπάλας, και την στέλνει με κεφαλιά στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό πριν την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ήταν ότι το καλύτερο για την ομάδα μας. Οι παίκτες μας το πανηγύρισαν έξαλλα, καθώς καταλάβαιναν ότι μπήκαν τα θεμέλια για την νίκη. Η ομάδα του λεβαδειακού ανέκαθεν μας δημιουργούσε προβλήματα όταν δεν πετυχαίναμε γρήγορα το πρώτο γκολ, καθώς είναι μαι ομάδα που με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι δυσφίμηση για το ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες μας συνέχιζαν να πιέζουν και υποχρέωσαν τους αντίπαλους να αμύνονται συνεχώς κλεισμένοι στην περιοχή τους, επιζητώντας ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε την νίκη. Οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν πολύ καλές και ήταν όλες απόρροια καλών ενεργειών των παικτών μας, κάτι που άρεσε στους φιλάθλους μας και φυσικό ήταν να αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου.

Το ημίχρονο έληξε με το 1-0 για την ομάδα μας.

Το δεύτερο ξεκίνησε με αλλαγή του Ξύδα στην θέση του Ντόλοβατς. Ο κ. Πετράκης με την κίνηση αυτή έδωσε ακόμη μεγαλύτερη πνοή στην επίθεση της ομάδας μας, θέλοντας να ανεβάσει και άλλο την ταχύτητα. Ο λεβαδειακός έτσι και αλλιώς θα ήταν υποχρεωμένος κάποια στιγμή να βγει από το καβούκι του και να προσπαθήσει να δημιουργήσει επιθετικά, αν ήθελε να πάρει κάτι από τον αγώνα, οπότε θα υπήρχαν περισσότεροι ανοιχτοί χώροι για να τους εκμεταλλευτεί ο Ξύδας με την ταχύτητά του.

Το δεύτερο γκολ ήρθε νωρίς μόλις στο 50΄ λεπτό.

Ο Γιάκος διαχειρίζεται άψογα την αντεπίθεση της ομάδας μας, ανοίγει δεξιά στον Αποστολόπουλο, σέντρα του τελευταίου και γυριστό σουτ ψαλίδι στον αέρα από τον Κρίζμαν.

Το δεύτερο γκολ είναι γεγονός για την ομάδα μας και πανηγυρίζεται και αυτό έξαλλα, καθώς εκτός από την σημασία που είχε για την εξέλιξη του αγώνα, ήταν πολύ σπάνιο σε ομορφιά.

Η πλάστιγγα πλέον είχε γυρίσει προς την ομάδα μας… Το ζητούμενο ήταν αν θα πετύχαινε άλλο γκολ η ομάδα μας, καθώς πλέον ο λεβαδειακός δεν θα μπορούσε να παίξει παιχνίδι σκοπιμότητας. Ο ΠΑΣ με την σειρά του παραχωρεί γήπεδο στους αντιπάλους και προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Η καλή μας αμυντική λειτουργία δεν δίνει περιθώρια στους αντιπάλους μας για να φτάσουν κοντά στην περιοχή μας. Προσπαθούν με γιόμες μετά από στημένα να φτάσουν κοντά στο γκολ.

 

Την μεγάλη ευκαιρία την έχασε η ομάδα μας. στο 71′ όταν από λάθος του  Ομο, ο Νικολιάς έκλεψε την μπάλα στον άξονα, μπήκε στην περιοχή πλάσσαρε άψογα πάνω από το σώμα του αντίπαλου τερματοφύλακα, αλλά ο τελευταίος έκανε απίθανη απόκρουση με το αριστερό του χέρι ενώ ήταν πεσμένους ήδη προς τα δεξιά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κρισμάν να πετύχει και τρίτο γκολ…. όταν μέσα από την περιοχή και σε θέση πλάγια το σουτ που έκανε μόνος του μπροστά από την αντίπαλο τερματοφύλακα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 78΄λεπτό ο Κρισμάν γνωρίζει την αποθέωση από όλο το γήπεδο όταν γίνεται αλλαγή και στην θέση του μπαίνει ο Αθανασιάδης.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει να δημιουργεί, αλλά και να χάνει τις ευκαιρίες….

Στο 84′ λεπτό ο Σιόντης μπαίνει στην θέση του Παμλίδη και ο ΠΑΣ κάνει και τις τρεις αλλαγές. Προφανώς ο κ. Πετράκης θέλησε με την αλλαγή αυτή να θωρακίσει ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας.

Ο αγώνας τελειώνει με το 2-0 και όλοι μας να είμαστε φυσικά απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση των παικτών μας. Η σημερινή νίκη είναι σίγουρα νίκη ψυχολογίας και είναι σημαντικό ότι προήλθε την ώρα που οι παίκτες μας έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο και έδειξαν ότι έχουν τα φόντα κάλλισττα να δημιουργήσουν κάτω από το καθεστώς πίεσης.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

…βροχερός ο καιρός σήμερα… ο αγωνιστικός χώρος πολύ καλός…

…. θα πρέπει να ξεχάσουν οι οχτροί μας λοιπόν την λέξη βούρκος… όταν αναφέρονται για τους Ζωσιμάδες…

… σημαντικός ο αγώνας σήμερα, καθώς η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για την ομάδα μας…

…. το στοίχημα ήταν αν θα μπορούσαν οι παίκτες μας να δημιουργήσουν κάτω από καθεστώς πίεσης…

… και τα κατάφεραν άψογα θα λέγαμε…

….Από το πρώτο λεπ΄το έδειξαν ότι θέλουν την νίκη και θα την πα΄ρουν με κάθε τρόπο….

….Απόλυτη ηρεμία και πολύ υπομονή στο γύρισμα της μπάλας, μέχρι να βρεθούν τα κενά για να βγει η ομάδα μας στην επίθεση και να πατήσει περιοχή….

….Πάρτυ από τα δεξιά της ομάδας μας…. πάνω από 10 φορές τρύπησαν την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο…. κάποιες από αυτές κατέληξαν σε τελικές….. αλλά δυστυχώς ήμασταν και άτυχοι…..

…. Η σημερινή νίκη φυσικά στεναχώρησε αφάνταστα τις κασσάνδρες που περίμεναν το τέλος…

….Τα παρλιακά διαψεύστηκαν παταγωδώς….

…. Στα περίεργα οι 2 αγκωνιές που δέχτηκε ο Λίλα σε αντίστοιχες εναέριες μονομαχίες από τους αντιπάλους…

…. προφανώς οι αντίπαλοι ήθελαν να εκνευρίσουν τον ποδοσφαιριστή μας…  δεν εξηγείται αλλιώς…

….ο Λίλα όμως και σήμερα ήταν πολύ καλός και δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν…. Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος….

….Άψογα λειτούργησε και το 4-3-3 στο πρώτο ημίχρονο…. πολύ καλή μπάλα που ευχαρίστησε τον κόσμο μας….

…. Πολύ υπομονή οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη περισσότερο οι φίλαθλοί μας στην κερκίδα…

….Όλοι μας γνωρίζαμε την σπουδαιότητα του αγώνα….

….. δεν γνωρίζουμε αν έχει ολοκληρωθεί το ταρτάν ….

….αυτό που είδαμε σήμερα ήταν ότι ο στίβος κρατούσε νερά….. προφανώς υπάρχει πρόβλημα στην κλίση…

…. κάποιοι επέλεξαν να βγάλουν από την ποδοσφαιρική αφάνεια τον βαρώνο….

….πρόβλημά τους…. όλοι και όλα κρίνονται…

….Ο κ. Χρηστίδης πέρασε από την ομάδα μας…. έφερε παιχταράδες στην ομάδα…. δεν τα κατάφερε όμως αν και ήταν αντιπρόεδρος στην ΕΠΑΕ τότε….

….Έφυγε διωγμένος από την ομάδα, όταν μάλιστα αδίκως τα τελευταία χρόνια της θητείας του έβλεπε την ομάδα από την ταρατσούλα των παλιών αποδυτηρίων…

….Κάποια πράγματα λοιπόν από την θητεία του δεν τα γνωρίζουν πολλοί….

….περάσαν και τα χρόνια βλέπετε…. και όποιος θυμάται τα παλιά θεωρείται ΠΑΛΙάνθρωπος…

….βέβαια αυτοί που τον έβγαλαν άλλο ήθελαν να δείξουν….

….να αναδείξουν τα πέτρινα χρόνια της ομάδας??? φυσικά και όχι…. καθώς δεν αναφέρθηκαν….

….να θυμίσουν στους παλιούς και να μάθουν στους νέους κάποια πράγματα για εκείνη την εποχή…

….Ούτε καν…. άλλος ήταν ο σκοπός… δεν αναφέρθηκαν σε τέτοια….

…πολύ ασχοληθήκαμε….

…. Η ομάδα έδωσε την απάντηση στο γήπεδο….

….Με μεγάλη ένταση βλέπει τον αγώνα και ζει τον αγώνα από τον πάγκο ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας ο κ. Νιαρχάκος…. Αυτό βέβαια έχει και τα κακά του… καθώς πολλές φορές τον πιάνει ο φακός να δίνει οδηγίες…

….Ο γενικός αρχηγός είναι διοικητικό μέλος της ομάδας και φυσικά δεν ανήκει στο προπονητικό τιμ… και με αυτή την λογική είναι παραξεγήσιμη η συμπεριφορά του γενικού αρχηγού…

….Στον σημερινό αγώνα λόγω άγχους ήταν ακόμη μεγαλύτερο το θεματάκι… Πετράκης και Αλεξίου μέσα στον πάγκο…. ο γενικός αρχηγός μπροστά από όλους όρθιος….

…..μεγάλο το άγχος βλέπεται….

….στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα ο κ. κομπότης…. συζήτηση με τους παίκτες του…..

…..δικαιολογημένη η καθυστέρηση στην συνέντευξη τύπου….

….μεγάλη νίκη της ομάδας του παναιτωλικού…. κέρδισαν μέσα στο Αγρίνιο την ομάδα της αεκ…. εξαφανισμένος ο Ουζουνίδης…

…. παοκ και αστέρας κέρδισαν με 2-0 την Ξάνθη και την αελ αντίστοιχα…

….1-2 … πέρασε ο ολυμπιακός από τον Περιστέρι με ανατροπή μάλιστα…. και ο Άρης μέσα στον οφη….

… ο άρης μάλιστα στις καθυστερήσεις γύρισε τον αγώνα….

…. ο παο φιλοδώρησε με 5 γκολ την ομάδα του απόλλωνα…. 5-1 το τελικό σκορ…

….Στην 12η θέση η ομάδα μας μετά τα σημερινά αποτελέσματα…. την θέλαμε πολύ πιο ψηλά, γιατί απλά πιστεύουμε ότι το αξίζει…

…με εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανέναν… στο χέρι μας είναι όλα…

… καταγγελία του Ηρακλή ότι δέχτηκε επίθεση από 30 κουκουλοφόρους που φορούσαν διακριτικά του παοκ…. ενώ η αστυνομία ήταν απούσα… μισή ώρα μετά έφτασε…. ενώ παρακολουθούσαν αμέτοχοι δυο άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

…. ομορφιές…. τι να κάνουμε….

… περιμένουμε την ομάδα του Χάντακα το Σάββατο…. Άντε για να τελειώνουμε και με αυτούς…

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

Τέλος αγώνα! Ο ΠΑΣ παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, προσπερνώτας τον Λεβαδειακό τρεις βαθμούς και παράλληλα έχει τεράστια ευκαιρία να νικήσει και τον ΟΦΗ εντός και να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις ακόμη περισσότερο.

90′ Ο Αθανασιάδης γύρισε στον Σιόντη αλλά το σουτ του τελευταίου στάματησε πάνω στον Μπάγιτς

88′ Κίτρινη κάρτα στον Κρνετα

84′ Κίτρινη στον Καραχάλιο

84′ Ο Σιόντης μπαίνει στην θέση του Παμλίδη

80′ Δοκάρι με Ζησόπουλο

78′ Ο Κλαους στην θέση του Κρίζμαν, ο οποίος καταχειροκροτείται

75′ Ο Κρίζμαν χάνει ακόμη μία καλή ευκαιρία. Το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε πολύ αουτ

75′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Καθάριος αντί Ομο

71′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Λάθος παιδαριώδες από τον Ομο, ο Νικολιάς έκλεψε την μπάλα στον άξονα και στο τετ-α-τετ ο Μπάγκιτς πέταξε σε κόρνερ την μπάλα με το ένα χέρι

67′ Ο Λεβαδειακός αδυνατεί να φτάσει στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ με αξιώσεις, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούν να διαχειριστούν το υπέρ τους 2-0.

63′ Ο ΠΑΣ χαλάρωσε και οπισθοχώρησε

60′ Ο ΠΑΣ έχει να κερδίσει τον Λεβαδειακό εντός έδρας από το 2014 και μάλιστα από τότε έχει να του βάλει γκολ στο πρωτάθλημα

57′ Διπλή αλλαγή για τους Βοιωτούς. Στην θέση του Ναγκίς μπαίνει ο Μάνγκα, στην θέση του Στανόγιεβιτς μπαίνει ο Ιωαννίδης.

55′ Αποστολόπουλος και Μπουκουβάλας, τα δύο ακραία μπακ δηλαδή, έχουν δώσει μέχρι στιγμής τις ασσίστ για τα γκολ

52′ Πιο άνετος και με ψυχολογία πλέον ο ΠΑΣ

50′ Με έναν από τους κορυφαίους του γηπέδου, τον Παμλίδη, ο ΠΑΣ δείχνει να ξεμπουκώνει και να πετάει από πάνω του το κουστούμι των κακών εμφανίσεων

50′ Κριζμααααν! Απίθανο τέρμα. Σέντρα Αποστολόπουλου, γυριστό σουτ ψαλίδι στον αέρα από τον Κρίζμαν. Ένα από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα σίγουρα…

48′ Ο Παμλίδης γύρισε για τον Κρίζμαν αλλά πρόλαβε ο Μπαγιτς

46′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στην θέση του Ντόλοβατς ο Ξύδας

45′ Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Καλύτερος ο ΠΑΣ στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή και το γκολ

44′ Ακυρώνεται γκολ για τον Λεβαδειακό. Σαβατογκό με πολύ δύναμη το σουτ ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Μαρκόφσκι εκτεθημένος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

38′ Αντεπίθεση για τον ΠΑΣ, σέντρα του Παμλίδη, αλλά ο Κρίζμαν δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα

32′ Ο Ζησόπουλος παίρνει κεφαλιά ανενόχλητος από την μικρή περιοχή, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στανόγιεβιτς, αλλά η μπάλα περνάει αουτ

32′ Ο Ζησόπουλος παίρνει κεφαλιά ανενόχλητος από την μικρή περιοχή, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στανόγιεβιτς, αλλά η μπάλα περνάει αουτ

28′ Δεν έχει αλλάξει μετά το γκολ η εικόνα του παιχνιδιού, με τους παίκτες του ΠΑΣ να διατηρούν την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους την περισσότερη ώρα και τον Λεβαδειακό να αμύνεται με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα.

25′ Αρέσει στον κόσμο η αντίδραση που βγάζει ο ΠΑΣ ύστερα από αρκετά άσχημα αποτελέσματα

25′ Σουτ του Νικολιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στα σώματα και πλάγιο άουτ από τα αριστερά

20′ Κινητήριος μοχλός ο Παμλίδης που φαίνεται να βγαίνει μέχρι στιγμής στον Γιάννη Πετράκη

18′ Καρποφορεί λοιπόν η πίεση των γηπεδούχων και φεύγει και ένα άγχος

18′ Σέντρα Μπουκουβάλα στην περιοχή, πετάγεται ο Κρίζμαν από την μικρή περιοχή και καρφώνει την μπάλα στην εστία του Bajic

11′ Αρκετό το κρύο στους Ζωσιμάδες με ψιλόβροχο παράλληλα

11′ Πρώτο χειροκρότημα από τον κόσμο που μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι σιγά σιγά

11′ Ο ΠΑΣ έχει μπει με καλή διάθεση και προσπαθεί να κάνει παιχνίδι κυρίως από τα δεξιά με Παμλίδη

10′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ. Ο Παμλίδης τσίμπησε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε την σέντρα, αλλά ο Bajic βγήκε και μάζεψε προ του Κριζμάν

6′ ο ΠΑΣ έχει ανέβει να πιέσει και έχει την κατοχή

 

Λιγοστός ο κόσμος στους Ζωσιμάδες. Ο περισσότερος έχει μαζευτεί στην μεγάλη σκεπαστήΠολύ σημαντικό παιχνίδι το σημερινό για τον ΠΑΣ καθ’ ότι το τρίποντο είναι μονόδρομος για να ανασάνει βαθμολογικά ο ΑγιαξΟι δυο ομαδες κανουν την εισοδο τους στον αγωνιστικο χωρο και παραλληλα η παρουσιαση των ομαδων

Η διάταξη του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να είναι 4-3-3. Βελλίδης στο τέρμα, Αποστολόπουλος δεξιά, Μπουκουβάλας αριστερά, Τζημόπουλος και Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας, ο Λίλα θα είναι κόφτης, έχοντας λίγο πιο μπροστά του τους Νικολιά και Γιάκο και τριπλέτα στην επίθεση θα είναι οι Κρίζμαν στην κορυφή μα τους Παμλίδη και Ντόλοβατς στα άκρα.

Επίσης αναμενόμενη ήταν και η μη χρησιμοποίηση των Μυστακίδη και Αθανασιάδη από την αρχή, καθώς δεν είναι έτοιμοι για 90λεπτο, αλλά θα βοηθήσουν ως αλλαγή, αν χρειαστεί.

Οι Νάουμετς και Ευαγγέλου, όπως αναμενόταν, είναι οι δύο παίκτες που έμειναν εκτός 18άδας. Και επιθετικά, όμως, έχουν τα προβλήματά τους. 5 έχει πετύχει ο ΠΑΣ Γιάννινα και 8 ο Λεβαδειακός. ΠΑΣ και Λεβαδειακός ήταν οι δύο ομάδες με τη χειρότερη άμυνα (17 γκολ), πριν “παραχωρήσουν” την πρωτιά στον Απόλλωνα που με τα 4 χθεσινά από τον ΠΑΟ έφτασε παθητικό 20 γκολ. Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι από τα βροχερά Ιωάννινα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε το πολύ σπουδαίο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού.

Οι πολλές επιστροφές τραυματιών έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη σημερινή νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως παραδέχτηκε ο κ. Πετράκης, που μίλησε για μια σημαντική νίκη για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν ένα παιχνίδι που όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα το ήθελε πολύ. Εμείς, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος. Μετά το παιχνίδι αυτό είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ενέργεια που έβγαλαν και τη νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κόσμος βοήθησε σήμερα στη διάρκεια του ματς σε μια πολύ σημαντική μέρα για μας, καθώς θέλαμε τη νίκη.

Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από τη σημερινή εμφάνιση , να αφοσιωθούμε στη δουλειά και να ευχηθώ να είμαστε όλοι μαζί και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να ενισχύσουμε την εικόνα μας στο μέλλον.

Για Παμλίδη και αν του έδωσε το μήνυμα ότι πρέπει να παίζει περισσότερο: «Είναι αυτονόητο. Η εικόνα του κάθε παίκτη στην καθημερινότητα ενισχύει τη θέση του μέσα στην ομάδα».

Για το στοιχείο εκείνο που έγειρε σήμερα την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ και τις πολλές τελικές προσπάθειες: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων όχι μόνο ένα. Γύρισαν πολλοί παίκτες που έλειπαν, έχω πλέον τα όπλα και με μεγαλύτερο πλέον βαθμό ετοιμότητας, στη διάθεσή μου. Ο σχηματισμός που είχαμε σήμερα ήταν κι αυτός ένας παράγοντας, αλλά μπορεί να αλλάξει πάλι. Μας βοήθησε, όμως, τη δεδομένη στιγμή. Αλλά ξαναλέω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων που έφεραν τη νίκη».

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση προσήλθε ο κ. Σανίνο στη συνέντευξη τύπου, καθώς πήγε στα αποδυτήρια ο κ. Κομπότης και μίλησε με αρκετή ώρα με τους ανθρώπους της ομάδας και τους παίκτες, προφανώς ενοχλημένος από την άσχημη εικόνα.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Σανίνο παραδέχτηκε ότι η ήττα ήταν δίκαιη και ότι η ομάδα του είχε πολύ κακή εικόνα.

«Δεν είχαμε νεύρο καθόλου στο σημερινό παιχνίδι. Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι κι εμείς δεν ήμασταν όπως πρέπει. Από αυτό που είδαμε σήμερα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε σήμερα, προτιμώ να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, γιατί αυτό τελείωσε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Παρά τη διακοπή στην οποία δούλεψαν αρκετά, φάνηκε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό, δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Το πιο συνετό είναι να επιστρέψουμε σπίτια μας να σκεφτούμε τι δεν κάναμε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο