Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-παναχαϊκή 1-0! Συνεχίζουμε

Ξεπέρασε και το εμπόδιο της παναχαϊκής σήμερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς κέρδισε με ΄1-0 στον σημερινό αγώνα στους Ζωσιμάδες, χάρις σε ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ από τον ΛΕΟ. Η αγαπημένη μας ομάδα είχε σήμερα να ξεπεράσει και μια πολύ μυστήρια διαιτησία, που ήταν φυσικά εκνεύρισε τους πάντες στο γήπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας μας παρέταξε την παρακάτω ενδεκάδα για να ξεκινήσει τον αγώνα: Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Νικολιάς, Σιόντης, Λιάσος , Νάουμετς, Κριζμάν, Λεό. Σε ένα αρκετά επιθετικό σχήμα οι επιλογές του προπονητή μας, με επιθετικογενείς παίκτες που έδειξαν τον τρόπο που θέλει να αντιμετωπίσει τον αγώνα.

Η ομάδα πήρε την εστία προς τα παλιά αποδυτήρια και ήταν αυτή που έκανε πρώτη το εναρκτήριο λάκτισμα στον αγώνα. οι παίκτες έδειξαν από την αρχή ότι θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα και να ξεκλειδώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την αντίπαλη άμυνα. Το επιθετικό σχήμα που παρέταξε ο κ. Γιαννίκης με Νάουμετς και Νικολιά στα πλάγια του κέντρου έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις όλων.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 12΄λεπτό όταν ο Λιάσος από θέση μέσα αριστερά, έβγαλε κάθετη στον Νικολιά ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Στο 17΄ λεπτό ήρθε δεύτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας. Αυτή την φορά ο Νικολιάς στην θέση του δημιουργού, κάνει την επέλαση από τα δεξιά όπως επιτίθετο η αγαπημένη μας ομάδα, βγάζει την σέντρα στην καρδιά της άμυνας, εκεί που ο Νάουμετς όμως κινούταν προς το πρώτο δοκάρι και η μπάλα πέρασε από πάνω του.

Στο 22΄λεπτό η επόμενη ευκαιρία με τον Κριζμάν να είναι στην μεγάλη περιοχή και την τελευταία στιγμή η μπάλα μπλοκάρεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι παίκτες της παναχαϊκής βλέποντας την ανωτερότητα της ομάδας μας, άρχισαν τα πεσίματα χωρίς λόγο, όπως έκαναν και στον πρώτο αγώνα, με την ανοχή του διαιτητή φυσικά. Όταν ο διαιτητής πήγαινε πάνω από τον σκοτωμένο παίκτη, έπιαναν την κουβεντούλα, σηκωνόταν επάνω και συνεχιζόταν ο αγώνας με ελεύθερο…. Σαν να μην έφτανε αυτό έδωσε και μια κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα από το πουθενά… Οι παίκτες της παναχαϊκής βλέποντας τις προθέσεις του διαιτητή έπεφταν κάτω με το παραμικρό….

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι SIXLIMOIRIS.jpg

Στο 42΄λεπτό ήρθε το γκολ για τον ΠΑΣ. Νάουμετς και Λιάσος κερδίζουν την μπάλα λίγο έψω από την περιοχή μας, τροφοδοτούν τον Κριζμάν ο τελευταίος με την μία την πασάρει στον Λεό, ο οποίος παίρνει την μπάλα στο κύκλο του κέντρου, έχοντας μπροστά του 2 αντιπάλους την στρώνει προς τα μέσα αριστερά και αρχίζει την κούρσα προς την αντίπαλη εστία.

Μόλις πατάει περιοχή, ενώ έχει την επιλογή να πασάρει προς τα δεξιά στον Λιάσο ή στον Νικολιά, προτιμάει να πάρει πάνω του την φάση και πιάνει ένα φοβερό αριστερό σουτ που είναι αδύνατο να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ALEKOSkokkinos-1.jpg

Ένα θαυμάσιο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση που πανηγυρίστηκε δεόντως από όλους όσους ήταν στο γήπεδο. Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας από το σημείο αυτό και μετά δεν ξαναέπεσαν κάτω.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι EIDHALIEIAS-1.jpg

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της παναχαϊκής έδειξαν ανίκανοι να γίνουν επικίνδυνοι για την ομάδα μας, προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τους αλλά δεν τα κατάφεραν μετά από το πανέμορφο γκολ του Λεό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν ίδια με τον ΠΑΣ να είναι πολύ ανώτερος από τον αντίπαλό του, που προσπάθησε ανοιχτεί περισσότερο, καθώς ήταν πίσω στο σκορ.

Στο 56΄λεπτό ο κ. Γιαννίκης κάνει την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Καρτάλης μπαίνει στην θέση του Νικολιά. Παίρνει θέση αριστερά, στέλνοντας στα δεξιά τον Νάουμετς.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ALEKOSkokkinos-1.jpg

Η ομάδα της Πάτρας, προσπάθησε με βαθιές μπαλιές να διασπάσει την αμυντική μας γραμμή που συνήθως είναι ψηλά προς το κέντρο. Ο Χουτεσιώτης όμως διάβασε τις φάσεις και με έξοδό του αρκετά έξω από την περιοχή, έκοψε τις επιθετικές βλέψεις των αντιπάλων. Ο διαιτητής τιμώρησε τον λιάσο με κίτρινη κάρτα στο 65΄ λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα χαρίστηκε στην δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να δείξει σε παίκτη της παναχαϊκής, δείχνοντας έτσι για μια ακόμη φορά την οπτική γωνία που είχε για το σημερινό αγώνα.

Στο 72΄ λεπτό ο Παμλίδης μπαίνει στη θέση του Λιάσου. Παίρνει θέση στα δεξιά, ο Καρτάλης πηγαίνει στον άξονα και ο Νάουμετς στα αριστερά της ομάδας μας. Ο προπονητής με την αλλαγή αυτή και τις εσωτερικές θέλησε να φρεσκάρει τόσο τον άξονα, όσο και τα πλάγια της ομάδας μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι SIXLIMOIRIS.jpg

Οι παίκτες έδειξαν να είναι παραπάνω από το κανονικό φλύαροι και παρότι έκαναν θαυμάσιες επιθετικές προσπάθειες δεν μπόρεσαν να πετύχουν το δεύρο γκολ. Από την άλλη μεριά η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε με γιόμες μπας και πετύχει το τυχερό γκολ της ισοφάρισης.

Στο 83΄λεπτό ο Αποστολόπουλος μπαίνει στην θέσει του Κρισμάν, παίρνει θέση στα δεξιά της ομάδας μας με τον Παμλίδη να προωθείται στην επίθεση. Ο Λεό χάνει την μέγιστη ευκαιρία στο 86΄ λεπτό. Μπουκουβάλας και Λεό συνδυάζονται υπέροχα στην αριστερή μεριά όπως επετίθετο η αγαπημένη μας ομάδα με τον τελευταίο να φτάνει μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακας, μοιράζοντας τις απαραίτητες σακούλες στους αντίπαλους αμυντικούς. Το πλασάρισμα του αποκρούστηκε με αρκετή δόση τύχης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι EIDHALIEIAS-1.jpg

Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ του σημερινού αγώνα με τους παίχτες της ομάδας της Πάτρας να δείχνουν ότι είναι σαν να έχουν χάσει τον τελικό του Ουέφα. Ο ΠΑΣ παίρνοντας το τρίποντο αυτό, απέδειξε ότι μπορεί να πάρει το τρίποντο ακόμη και με αντίξοες συνθήκες.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ALEKOSkokkinos-1.jpg

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα….

….. Τρελή η αγωνιστικότητα της ομάδας της Πάτρας σήμερα. Καμιά σχέση με την απόδοσή της και την διάθεση που είχαν δείξει οι παίχτες στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης….

…..Γνωστή η ιστορία της ομάδας της Πάτρας και ο ρόλος της επί Λουκόπουλου, που ήταν πάντα εχθρική ενάντια στην ομάδα μας.

….. Είχαν και φιλάθλους μαζί τους που πήραν την θέση τους στο πέταλο των φιλοξενούμενων.

…. Ο προπονητής τους αρκετά γραφικός με τα γυαλιά ηλίου σε ένα συννεφιασμένο απόγευμα…. ότι νάναι…

…..Καμιά σχέση η προσέλευση του κόσμου σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου με τον βάζελο…

….Αλλαγή ημερομηνίας στην ρεβάνς. παίζουμε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και κανείς μας δεν κατάλαβε γιατί αυτή η αλλαγή.

…..Ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες σήμερα…. Το κύπελλο είναι ο παράλληλος στόχος για την ομάδα μας.

…. Κάτι τέτοιο αναφέρει και ηγετικό στέλεχος στην εφημερίδα ΦΩΣ, που το έβαλε μάλιστα και πρωτοσέλιδο.

…. Η συνέντευξη που δόθηκε, σίγουρα είναι το καλύτερο για την ομάδα μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Και φυσικά είναι ωραίο να βλέπεις μια σελίδα γεμάτη ΠΑΣ στην μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της χώρας μας. κλικ εδώ για την συνέντευξη

….. Φυσικά εξαίρετη είναι η τοποθέτηση του κ. Γυφτόπουλου. Η απόλυτη διαφήμιση για τον ΠΑΣ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι SIXLIMOIRIS.jpg

…. Κυκλοφορεί το ημερολόγιο των BV, με φωτό από κερκίδες και πανηγυρισμούς των παικτών μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι EIDHALIEIAS-1.jpg

….Πρώτη αγωνιστική στον Β γύρο του πρωταθλήματος και η ομάδα μας είναι 7 βαθμούς μπροστά…

….Με προσοχή αυτή η διαφορά μπορεί να ανέβει και να μπύμε με ασφάλεια στα πλέυ οφς….

….Ο Μπελά ήταν σήμερα στο γήπεδο… οι αγάπες δεν ξεχνιούνται….

…..8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και στο κυπέλλο.

….Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα….

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το gazzeta:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στους Ζωσιμάδες και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή της Super League 2.

Ακόμα ένα εμπόδιο ξεπέρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένοντας με επτά βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Super League 2. Οι αήττητοι Γιαννιώτες επικράτησαν με 1-0 της Παναχαϊκής χάρη στο γκολ του Λεό στο 42′ και συνεχίζουν την πορεία τους στο… ρετιρέ της βαθμολογίας. Αντίθετα η πατρινή ομάδα παραμένει εκτός εξάδας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ALEKOSkokkinos-1.jpg

Ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο από νωρίς, ωστόσο αυτό που του έλειπε ήταν η δημιουργία τελικών φάσεων. Ο ρυθμός στη συνέχεια χάθηκε, αλλά η Παναχαϊκή περιοριζόταν στο δικό της μισό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ανοίξουν διαδρόμους για να βρουν το γκολ.

Η επιμονή των παικτών του Γιαννίκη έφερε τελικώς το προβάδισμα λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Στο 42′ σε μια αντεπίθεση ο Λεό πήρε πάνω του τη φάση και με μια όμορφη ενέργεια έστειλε με ένα πολύ δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα της πατρινής ομάδας λίγο έξω από την περιοχή, γράφοντας το 1-0.

Η πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 48′, όμως το πλασέ του Σιατραβάνη ήταν αδύναμο και ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε εύκολα. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ τόσο στο 62′ όσο και στο 63′ αντέδρασε έγκαιρα και σταμάτησε τις επικίνδυνες στιγμές που πήγαν να δημιουργηθούν για την εστία του.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι EIDHALIEIAS-1.jpg

Ο ΠΑΣ στο 86′ πάλι με τον πολύ κινητικό Λεό έφτασε μια ανάσα από το να «κλειδώσει» το τρίποντο, ωστόσο ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Καπουτάγλη. Δύο λεπτά αργότερα πάλι ο Λεό με πλασέ έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου πλησίασε το δεύτερο γκολ, αλλά ξανά ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής είπε «όχι».

Οι χαμένες ευκαιρίες του τελευταίου πενταλέπτου δεν κόστισαν στον ΠΑΣ, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη και συνεχίζει μόνος πρώτος στην κορυφή.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ALEKOSkokkinos-1.jpg

Οι συνθέσεις:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι SIXLIMOIRIS.jpg

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (72′ Παμλίδης), Νάουμετς, Κριζμάν (82′ Αποστολόπουλος), Λεό, Νικολιάς (56′ Καρτάλης)

Παναχαϊκή (Απόστολος Μακρίδης): Καπουτάγλης, Πολίμος (58′ Πατάπης), Σταματόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυριάς (47′ Μυτίδης), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Παπατόλιος (58′ Μυστακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο