Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Τι αποφασίσθηκε για το κυριακάτικο παιγνίδι

bv1.jpgΤελείωσε πριν από λίγο στην Κομοτηνή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό. Την ομάδα μας στην συνάντηση αυτή εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γραμμενιάτης Τάκης (Τ.Α.Π. ΠΑΣ Γιάννινα) και Θεοδωρίκας Χριστόδουλος ως εκπρόσωπος των φιλάθλων μας…

Πριν από την σύσκεψη οι άνθρωποι της ομάδος μας επισκέφτηκαν το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, για να έχουν μια καλύτερη άποψη του χώρου.
Στην συνάντηση που ακολούθησε, της οποίας η διάρκεια ήταν μεγαλύτερη των 2 ωρών, άσχημη εντύπωση προκάλεσε στους εκπροσώπους μας η απαράδεκτη στάση που κράτησαν, κυρίως οι «υπεύθυνοι» της αστυνομίας !!!!!!!!!!

Στα αρχικά 250 εισιτήρια που η αστυνομία προόριζε για εμάς, ύστερα από 2ωρη «μάχη» των εκπροσώπων μας, προστέθηκαν ακόμα 50.

Από τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα θα καταληφθεί το ένα άκρο της «μικρής» κερκίδας του σταδίου της Κομοτηνής, που η χωρητικότητα της είναι για 1.200 θεατές.
Oι φίλαθλοι της Κομοτηνής θα φιλοξενηθούν στο υπόλοιπο τμήμα της «μικρής» κερκίδας και ανάμεσα μας θα υπάρχει μια «νεκρή ζώνη», περίπου 300 θέσεων.
Τα εισιτήρια του αγώνα, που μόλις σήμερα σφραγίσθηκαν, δόθηκαν στους ανθρώπους της ομάδος μας αλλά και σ’ αυτούς του Πανθρακικού οπότε και από σήμερα το απόγευμα αναμένονται να κυκλοφορήσουν τόσο στην πόλη μας όσο και στην Κομοτηνή.
Φυσικά τα δικά μας εισιτήρια σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν να καλύψουν την ζήτηση που υπάρχει.

Μετά το τέλος της σύσκεψης δόθηκε από τους εκπροσώπους της ομάδος μας συνέντευξη τύπου στα εκεί τοπικά Μ.Μ.Ε., ενώ στην Κομοτηνή για να καλύψουν «ανάγκες» του συνδέσμου μας, βρέθηκαν και μέλη των Blue Vayeros Θεσσαλονίκης

 

Σχόλια

Σχολιάστε