Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Όλη η Ήπειρος μια ομάδα

pasgiannina_fans.jpgΈχοντας στο πλευρό του περισσότερους από 500 οπαδούς του αλλά και την συμπαράσταση των τοπικών αρχών της περιοχής μας, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα αντιμετωπίσει αύριο στις 16:00 μμ. στην Κομοτηνή την ομάδα του Πανθρακικού, με στόχο να μείνει αήττητος και να πάρει έτσι το ένα από τα δύο «εισιτήρια» ανόδου στην Β΄ Εθνική….

Από χθες η ομάδα μας βρίσκεται στην Ξάνθη και προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο παιγνίδι, έχοντας στην διάθεση της όλους τους ποδοσφαιριστές μας.
Παράλληλα οι πρώτοι εκδρομείς από τα Γιάννινα για την Θράκη έφυγαν και αυτοί χθες, ενώ οι εκδρομές των οργανωμένων οπαδών μας έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν αύριο με την αναχώρηση και των τελευταίων λεωφορείων από τα Γιάννινα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
Η συγκέντρωση όλων των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει στην διασταύρωση της Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης με τον Δυτικό Κόμβο της Εγνατίας, στις 14:30μμ.

Αύριο στο γήπεδο του Πανθρακικού υπολογίζεται να είναι περισσότεροι από πεντακόσιοι (500) φίλαθλοι της ομάδος μας, τόσοι είναι μέχρι στιγμής αυτοί που κατάφεραν και εξασφάλισαν το «μαγικό» χαρτάκι. Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλοί φίλαθλοι μας αναγκάστηκαν να πληρώσουν το εισιτήριο σε τιμή πολλαπλάσια από τη κανονική, αφού όπως φαίνεται οι «υπεύθυνοι» στην Κομοτηνή φρόντισαν να τα διαθέσουν στην «μαύρη αγορά» !!!!!!!!!!

Εκτός από τους οπαδούς μας, αύριο στο γήπεδο θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν το παιγνίδι και οι τοπικές αρχές της περιοχής μας.
Η ομάδα μας έστειλε προσκλήσεις, που φυσικά έγιναν αποδεκτές και έτσι στην Κομοτηνή θα βρεθούν μαζί μας ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, ο Νομάρχης, βουλευτές του Νομού μας, οι επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων κ.α.

bluevayeros1.jpg

 

Δε σ’ αφήσαμε μόνο ποτέ !!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Σχολιάστε