Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Φέτος στη Β’ και του χρόνου στην Α’ Εθνική

pasgiannina_anodos.jpgΜετά από δυο πέτρινα χρόνια στα αλώνια της Γ’ Εθνικής ο ΠΑΣ επιστρέφει στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία, έχοντας βέβαια ως απώτερο στόχο την επάνοδο του χρόνου τέτοια εποχή στην κορυφαία κατηγορία. Για να επιτευχθεί όμως η άνοδος χρειάστηκε να περάσει «δια πυρός και σιδήρου» στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στο γήπεδο ζούγκλα της Κομοτηνής με αντίπαλο την τοπική ομάδα…..

 

Οι παίχτες της ομάδας μας κάνανε κατάθεση ψυχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι και παρά τις αμέτρητες αντιξοότητες η αγαπημένη μας ομάδα κατόρθωσε τελικά να αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με τον Πανθρακικό κερδίζοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο της ανόδου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της επόμενης περιόδου. Απέναντι σε εχθρική διαιτησία, παίζοντας για το μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου με δέκα παίχτες, σε ένα γήπεδο κυριολεκτικά «στρούγκα», παντελώς ακατάλληλο για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα και μέσα σε μια καθ’ όλα εχθρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με την ανοχή της αστυνομίας οι προκλητικοί οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που χρειαζόταν, αν και σίγουρα αδικείται από το σκορ καθώς αγωνιστικά άξιζε να φύγει από τη πόλη της Θράκης με τους βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν κάκιστοι οικοδεσπότες, ενώ οι συγκρίσεις μεταξύ του άριστου και φιλικότατου κλίματος που επικρατούσε στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο στάδιο των Ζωσιμάδων με τις τριτοκοσμικές καταστάσεις στην Κομοτηνή που έζησαν παίχτες και οπαδοί της ομάδας μας δείχνουν ξεκάθαρα τη χαώδη διαφορά που μας χωρίζει με την ομάδα του Πανθρακικού. Η διαφορά νοοτροπίας και ποδοσφαιρικού πολιτισμού είναι πασιφανής. Τελικά οι Κομοτηναίοι θα διεκδικήσουν την άνοδο σε αγώνα μπαράζ με αντίπαλο πιθανότατα την ομάδα του Μεσσηνιακού, αν και σε καμία περίπτωση δε δικαιούνται να αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που βρίσκονται, εφόσον τόσο από άποψη αγωνιστικής παρουσίας, όσο και ποδοσφαιρικής παιδείας η θέση τους βρίσκεται ανάμεσα σε ομαδούλες του περιφερειακού πρωταθλήματος.

bluevayeros_komotini.jpg
Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 4’  με σκόρερ τον Κοντογουλίδη ενώ είχε την πλήρη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και έχασε σωρεία καλών ευκαιριών. Και ενώ το σκορ έπρεπε να είχε διαμορφωθεί τουλάχιστον σε 0-3 στο συγκεκριμένο διάστημα, σε μια εντελώς ανύποπτη φάση ο Πανθρακικός κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Σουάνη, το σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικούς της ομάδας μας και ξεγέλασε τον Τόλιο. Στο δεύτερο ημίχρονο η αγαπημένη μας ομάδα μπήκε και πάλι δυνατά και είχε στο 52’ δοκάρι με τον Μιχαλόπουλο  ( είχε περάσει ως αλλαγή 1 λεπτό πριν), αλλά 3 λεπτά αργότερα έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τρούλλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους παίχτες μας οι οποίοι δεν επέτρεψαν στον Πανθρακικό να δημιουργήσει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού παρά μόνο μια ευκαιρία με τον Στοϊνοβιτς το σουτ του οποίου από το σημείο του πέναλτι πέρασε άουτ. Αντίθετα ακόμη και με δέκα παίχτες η αγαπημένη μας ομάδα έφτασε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην επίτευξη και άλλου τέρματος, με κορυφαία στιγμή τη χαμένη ευκαιρία του Κοντογουλίδη
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Βασιλείου έπαιξε έδρα και με κάθε ευκαιρία «έσπρωχνε» τον Πανθρακικό προς την εστία της ομάδας μας, ενώ κράτησε αδικαιολόγητα 9 λεπτά καθυστερήσεις!!!
Για την ιστορία η 18αδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο του παιχνίδι στη Γ’ Εθνική, αποτελούνταν από τους:
Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Κούσας, Τσιγιάννης, Τάτσης, Μάγγος, Βιλανάκης, Μπελλά, Καούνος, Κοντογουλίδης, Κρόνχαρντ, Μιχαήλ, Κουβεντάρης, Σίγμπο, Γεωργιάδης, Τζάνης, Μιχαλόπουλος, Τρούλλης, και Καζναφέρης.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 4′

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! 0-1 Κοντογουλίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Βιλανάκη

kontogoulidis_gkol.jpg

Στο 8′
Ωραία εκτέλεση φαουλ με τον Μπελλά, τελικά απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της ομάδας της Κομοτηνής

Στο 12′
κίτρινη κάρτα στον Μάγγο για καθυστέρηση
παιχνίδι κέντρου μέχρι στιγμής χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μετά το γκολ

Στο 14′
κίτρινη κάρτα και ο Τρούλλης

Στο 17′
η πρώτη καλή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Πανθρακικού

Στο 32′
πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με πρωταγωνιστή το Μπελλά ο οποίος ξεχύθηκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ

Στο 34′
Νέα πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας, αυτή τη φορά με τον Κοντογουλίδη ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού και αστόχησε στο τετ α τετ….είχε προηγηθεί ωραία μπαλιά πάσα του Μπελλά

Στο 41′
Ακόμη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την αγαπημένη μας ομάδα
ο Κοντογουλίδης έπαιξε το ένα δυο με τον Καούνο και το πολύ ωραίο σουτ που επεχείρησε ο πρώτος απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της ομάδας της Κομοτηνής

Αμέσως μετά ….ωραίο σουτ του Μάγγου αποκρούστηκε και αυτό

Στο 42′
Αλλάγή ο Βιλλανάκης στη θέση του ο Κρόνχαρντ

Στο 44′
Κοντογουλίδης και Κρόχαρντ το 1-2 και το σουτ του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ

Δυο λεπτά καθυστερήσεις έδειξε ο διαιτητής

Στο 47′
Γκολ!! 1-1 Μετά από κόντρα σε αντεπίθεση του Πανθρακικού….ενώ είχαμε συνεχόμενα κόρνερ και συνεχή πίεση από την ομάδα μας στο προηγούμενο λεπτό.
Το γκολ πέτυχε ο Σουάνης σε μια ανύποπτη φάση…μετά από ένα σουτ όχι ιδιαίτερα επικίνδυνο η μπάλα κόντραρε σε παίχτη της ομάδας μας και κατέληξε σύρριζα δίπλα από το δοκάρι καταλήγοντας στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τόλιου

Τέλος Ημιχρόνου
roumpinio_tatsis.jpg

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας στη σέντρα!!!

Στο 51′
Αλλαγή για την ομάδα μας: ο Μιχαλόπουλος στη θέση του Καούνου

Στο 52′
Δοκάρι για τον ΠΑΣ μετά από σουτ του Μιχαλόπουλου

Στο 55′
το σκορ πάντα στο 1-1…….δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Τρούλλη για καθυστέρηση!!!!

Στο 61′
το σκορ 1-1, ενώ ο Πανθρακικός έχασε καλή ευκαιρία με τον Στοίνοβιτς

Στο 63′
τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας…στη θέση του Κρόνχαρντ ο Μιχαήλ

Στο 72′
Το σκορ διατηρείται στα επίπεδα του 1-1..ο Πανθρακικός προσπαθεί να πιέσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα υποβοηθούμενος από τον απαράδεκτο διαιτητή, ο οποίος με το ζόρι προσπαθεί να τους βάλει στην περιοχή μας

Μόλις απέβαλλε και τον προπονητή της ομάδος μας κ. Γούναρη

Στο 75′
πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Κοντογουλίδη, ο οποίος δέχτηκε πάσα τακουνάκι του Τάτση και το σουτ που επεχείρησε πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Τέλος!!!!
Ο ΑΓΙΑΞ της ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους:
Τόλιος, Ντάσιος, Τρούλλης, Κούσας, Τσιγιάννης, Τάτσης, Μάγγος, Βιλανάκης (42’ Κρονχαρντ, 63’ Μιχαήλ), Μπελλά, Καούνος (51’ Μιχαλόπουλος), Κοντογουλίδης.

pas.jpg

ΚΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,
ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΟΜΑΔΑ ΘΡΥΛΙΚΗ…

Παραλειπόμενα

Η υποτιθέμενη “νεκρή ζώνη” στην κερκίδα μας έχει καταληφθεί από οπαδούς των “κοκο-δειλών” οι οποίοι προκαλούν συνεχώς, γενικώς οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα ήταν τριτοκοσμικές!!!

Το γήπεδο ήταν τελείως ακατάλληλο και πολλοί φίλαθλοι βρίσκονταν ήδη εντός αγωνιστικού χώρου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα!!!!

Ο πρόεδρος της ομάδας μας μπήκε και αυτός στον αγωνιστικό χώρο όπου δέχτηκε σωρεία υβριστικών επιθέσεων από τους “ΚΟΚΟ-δείλους“…..ο κ. Κούγιας απτόητος συνεχάρη και ενθάρρυνε έναν προς ένα όλους τους παίχτες της ομάδας μας. Η αποστολή της ομάδας μας είναι χαρακτηριστικό ότι εισήλθε στα αποδυτήρια μέσω της κερκίδας των φιλάθλων μας, αναγκαζόμενοι να πηδήξουν τα κάγκελα και να διασχίσουν τον αγωνιστικό χώρο!!! Αυτή η ενέργεια έδωσε την ευκαιρία για ψυχολογικό ντοπάρισμα των παιχτών καθώς αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους μας.    

Ο παρατηρητής του αγώνα προκλητικός….. δεν αντέδρασε στην παρουσία πολλών φιλάθλων των γηπεδούχων σχεδόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έκανε παράπονα για την παρουσία του Αλέκου Πότση στο γήπεδο, ο οποίος διέθετε τη σχετική άδεια…..τελικά μετά από παράπονα των φιλάθλων και παραγόντων της ομάδας μας έδωσε εντολή να απομακρυνθούν οι οπαδοί της ομάδας της Κομοτηνής.

Καραγκιοζιλίκια και συνεχής ύβρεις κατά του προέδρου της ομάδας μας από τους οπαδούς και τη διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας. Χαρακτηριστικό το γεγονός της ανάρτησης πλακατ με τη φωτογραφία του «Λαλάκη»  Λαζόπουλου και τις αναμετάδοσης αποσπασμάτων από εκπομπές του τελευταίου με σκοπό να «πικάρουν» τον πρόεδρο. Ο κ. Κούγιας τους αγνόησε επιδεικτικά και σε πολλές περιπτώσεις απαντούσε στο υβρεολόγιο εναντίον του χειροκροτώντας την κερκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

kill.jpg

Σχόλια

Σχολιάστε