Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Και του χρόνου…

fiesta.jpgΈγινε χθες η «φιέστα» που οργάνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Ν.Α. Ιωαννίνων, για να γιορταστεί η έξοδος της ομάδος μας από την Γ΄ Εθνική κατηγορία. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και χειροκρότησε τον πρόεδρο της ομάδος μας κ. Κούγια, τους παίκτες και όλους όσους τη φετινή χρονιά πραγματικά αγωνίσθηκαν και κατάφεραν παλικαρίσια, να βγάλουν τον ΠΑΣ από τον «βούρκο» της τρίτης εθνικής….

Η εκδήλωση, που συνοδεύτηκε με την ευχή όλων μας του χρόνου τέτοιο καιρό να ξαναγίνει για την άνοδο μας στην Α΄ Εθνική, περιελάμβανε ένα φιλικό παιγνίδι με το α.ε, εντυπωσιακό σώου λήξης με βεγγαλικά και μια σειρά «τιμητικών πλακετών» που η διοίκηση της ομάδος μας έκρινε πως είναι σωστό να δώσει.

1_3.jpg
 Έτσι από το ΤΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα τιμήθηκαν όλοι όσοι βοήθησαν την ομάδα μας  αλλά και μερικοί που τα τελευταία δυο χρόνια την πολέμησαν (!!!!!!!!!).

Οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα της ομάδος μας πάγωσαν πολύ κόσμο που ένα μέρος του αποδοκίμασε την βράβευση αυτών που μέχρι χθες μας πολέμαγαν, ενώ η «φιέστα» σημαδεύτηκε και από μια πρωτοφανή κίνηση του συνδέσμου μας, που επιδεικτικά αρνήθηκε να βραβευτεί και να «σταθεί» δίπλα σε ανθρώπους που τόσα χρόνια σχεδίαζαν και ονειρευόταν την διάλυση του ΠΑΣ Γιάννινα.

pasgiannina2.jpg

Σχόλια

Σχολιάστε