Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Παρουσιάσθηκαν οι Χ. Μήτσης και Γ. Λάππας.

lappas_mitsis.jpgΠαρουσιάσθηκαν σήμερα από τον πρόεδρο της ομάδος μας κ. Κούγια, οι δυο νέοι παίκτες της ομάδος μας ο Χρήστος Μήτσης και ο Γιώργος Λάππας. Παράλληλα έγινε και η ανακοίνωση της συνεργασίας της ομάδος μας με την εταιρεία «multispot»…

Ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στον Χρ. Μήτση είπε ότι αυτός γεννήθηκε στα Γιάννινα, το πατρικό σπίτι του οπίου είναι στην Κιάφα και προτίμησε να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ είχε προτάσεις από την Κέρκυρα, τον Εργοτέλη και διάφορες άλλες ομάδες.

mitsis_kougias.jpg
Ο παίκτης ανήκε στον Εθνικό Αστέρα και ο οποίος ζητούσε αρχικά το ποσό των 100.000 € για να δώσει τον παίκτη. Τελικά το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ήταν μικρότερο, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο μετά από συμφωνία του κ. Κούγια με τον πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νεοαποκτηθείς παίκτης μας που δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Παρακολουθούσε την πορεία της ομάδας συνέχεια ενώ δήλωσε πως πιστεύει πως έχουμε μια καλή ομάδα. Έχει φίλους στην ομάδα μας και στο παρελθόν με ορισμένους από αυτούς έχει παίξει μαζί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδος μας «για την τιμή που μου έκανε».

Στην συνέχεια ο κ. Κούγιας παρουσίασε τον Γιώργο Λάππα για τον οποίο είπε πως είναι γιος του Νίκου Λάππα, ενός ανθρώπου που τίμησε τη φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για 20 χρόνια και μάλιστα ο ίδιος ο Γιώργος πρόλαβε και τον είδε αγωνιζόμενο.

koygias_lappas.jpg

Το δωμάτιο του στη Φιλιππιάδα είναι γεμάτο με φωτογραφίες και αφίσες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Δαπανήθηκε και για αυτόν ένα ποσό για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Φιλιππιάδας το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο.
Ο νεαρός παίκτης μας ευχαρίστησε τον πρόεδρο που τον έφερε στην ομάδα μας και ευχήθηκε του χρόνου ο ΠΑΣ Γιάννινα να είναι στην Α΄ Εθνική όπως ο ίδιος τον θυμάται.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στη συμφωνία που έγινε με την «multispot».
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι με τον κ. Πεπονά γνωριζόταν από παλιά από τη θητεία τους στην ΕΠΑΕ. Η συμφωνία για από τις διαφημίσεις θα αποφέρει στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έσοδα της τάξης των 75.000 € για την περίοδο 2006-2007, ενώ υπάρχει συμφωνία και για τα επόμενα χρόνια.

pasgiannina_multispot.jpg
Η «multispot» θα αναλάβει την λειτουργία της μπουτίκ, η οποία θα στελεχωθεί από άτομα που θα επιλέξει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα αποφέρει έσοδα στην ομάδα, καθώς ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα παίρνει το 20% επί των εισπράξεων.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο εμπορικός διευθυντής της «multispot» και είπε μεταξύ των άλλων:
” Με τον κ. Κούγια ήμασταν μαζί στην ΕΠΑΕ πριν 16 χρόνια, όταν μαζευτήκαμε μερικοί τεχνοκράτες και προσπαθήσαμε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα είμαι εμπορικός διευθυντής της εταιρίας που έχει σαν έδρα στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα έχει ανοίξει γραφεία και στην Αθήνα. Γνωρίζω πολύ καλά την αξία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και την ποιότητα των φιλάθλων του που γεμίζουν τα γήπεδα όπου αγωνίζεται η ομάδα χωρίς να δημιουργούν προβλήματα. Στόχοι αυτής της συμφωνίας είναι η προβολή εταιριών που εδρεύουν εκτός των Ιωαννίνων μέσω της τηλεόρασης, η εξεύρεση χορηγιών από άλλες εταιρίες και η συνεκμετάλλευση του σήματος και του αθλητικού υλικού μέσω της μπουτίκ που θα δημιουργηθεί.
Υπάρχει τεράστια προσφορά επιχειρήσεων που θέλουν να διαφημιστούν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και έχουμε έτοιμο το «μάρκετινγκ πλαν» το οποίο και θα το παρουσιάσουμε στον κ. Κούγια. Στόχος μας η φανέλα του ΠΑΣ να είναι γεμάτη διαφημίσεις. Η UMBRO έχει αναλάβει τη σχεδίαση της φανέλας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η οποία θα είναι στα χρώμα της φανέλας της Εθνικής Αργεντινής, και θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η μπουτίκ της ομάδας θα είναι κοντά στο γήπεδο, επί της Φ. Τζαβέλλα 5 και θα είναι έτοιμη για να λειτουργήσει στα μέσα Αυγούστου“.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως έχουν αναλάβει τις πινακίδες της ομάδας του Άρη, τις πινακίδες στο Πανθεσσαλικό που αγωνίζεται η Νίκη Βόλου και στο Πανπελοπονησιακό που αγωνίζεται η Παναχαϊκή. Έχει τις διαφημίσεις της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και γενικά σε όλα τα γήπεδα ανά την Ελλάδα, εκτός από τις ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ. Έχει αναλάβει τη λειτουργία των μπουτίκ της Νίκης Βόλου και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Αλέξανδρος Κατσαμπέκης:
“Στόχος της εταιρίας είναι η οικονομική ενδυνάμωση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η ενδυνάμωση του κύρους και του ονόματος της ομάδας και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τους χορηγούς και τους φιλάθλους.”

siontis_kougias.jpg

Η συνέντευξη τύπου συνεχίστηκε με την παρουσία του κ. Σιόντη για τα θέματα του γηπέδου. Έγινε αναφορά για το βοηθητικό που κατασκευάζεται από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο «Πανηπειρωτικό». Την κατασκευή του την έχει αναλάβει η εταιρία του κ. Άγγελου Μπαλωμένου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του Αυγούστου. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  θα μεταφέρει εκεί τα γραφεία του που θα επιπλωθούν σύγχρονα και εκεί θα είναι και τα μόνιμα αποδυτήρια του ΠΑΣ καθώς και η αίθουσα γυμναστικής. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα πληρώνει το ποσό των 15.000 € ετησίως για τα έξοδα συντήρησης, και η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι για 20 έτη. Επίσης η υπογραφή της σύμβασης προβλέπει και την 20ετή παραχώρηση των χώρων του Εθνικού Σταδίου που είναι μετά το γυμναστήριο, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέα σύγχρονα αποδυτήρια, αίθουσα V.I.P., καφετέρια και αίθουσα τροπαίων. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες από τον κ. Κούγια και τον Σιόντη και θα σταλεί για έγκριση στην Γ.Γ.Α., η οποία είναι ήδη ενήμερη και απομένει η τυπική έγκριση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχόλια

Σχολιάστε