Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αποκτήθηκαν Bylykbashi και Bakaj

bylykbashi.jpgΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρτιζάν Τιράνων τον αρχηγό της Βόριαν Βουλουκμπάσι για τα επόμενα 4 χρόνια.
Ο Βουλουκμπάσι είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως κλασικό δεκάρι, είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών Αλβανίας και τελευταία του συμμετοχή είναι με την Λιθουανία το 2006. Προηγούμενη ομάδα του η Πρωταθλήτρια Αλβανίας Ελμπασάν. Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα Αλβανίας με 28 τέρματα…

 

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απέκτησε επίσης από την Παρτιζάν Τιράνων για τα επόμενα 4 χρόνια την Διεθνή με την Εθνική Ελπίδων Αλβανίας, ηλικίας 19 ετών, Έλις Μπακάι.
Ο Μπακάι είναι κυνηγός, προέρχεται από τα φυτώρια της Παρτιζάν και τα τελευταία χρόνια ήταν βασικός στην πρώτη ομάδα. Επίσης έχει πολλές συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης. Τελευταίες του συμμετοχές στις 24 και 27 Ιουνίου εναντίον του Εθνικού Άχνας για το κύπελλο Ιντερτότο, όπου στο παιχνίδι στην Κύπρο πέτυχε 1 γκολ.
Κατόπιν αυτών των δύο μεταγραφών, καλύφθηκαν 2 θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών και απομένει 1 θέση η οποία πιθανότατα δεν θα καλυφθεί το Καλοκαίρι, αλλά το Χειμώνα.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλει να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη της Παρτιζάν Τιράνων, Άλμπερτ Ζάνι, σημαντικό επιχειρηματία της Αλβανίας, με τον οποίο ο Πρόεδρος κ.Αλέξης Κούγιας έχει ξεκινήσει κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα στα Τίρανα.  
Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές είναι νεαρής ηλικίας και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης πενταετίας. Μετά από αυτές τις μεταγραφές ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένει την ανταπόκριση των φιλάθλων στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας αλλά και στο χορηγικό πρόγραμμα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Σχόλια

Σχολιάστε