Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ο Ricardo Paez στα Γιάννινα

ricardo_paez_1.jpgΠαρουσιάσθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της ομάδα μας κ. Κούγια ο Ricardo David Gomez Paez. Παράλληλα στην συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε και η επιστροφή ενός παλιού μας γνώριμου μας, που όπως φαίνεται θα αποτελέσει την 13η φετινή μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα…..

Ο πρόεδρος της ομάδος μας δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έγιναν και τόνισε πως κατά την γνώμη του o ΠΑΣ Γιάννινα με την προσθήκη και του διεθνή άσσου από την Βενεζουέλα έχει τους καλύτερους ξένους της κατηγορίας.
Είπε ακόμα πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Ricardo Paez και ότι ο παίκτης υπέγραψε 3τες συμβόλαιο, ενώ υπάρχει όρος που του επιτρέπει να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδος μας κατά την διάρκεια του «Copamerica», που φέτος γίνεται στην πατρίδα του νέου μας παίκτη.
Για την μεταγραφή του Αλβανού μέσου Bylykbashi είπε πως αυτή δεν έχει ακόμα χαλάσει αλλά σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει τότε θα αποκτηθεί και άλλος ξένος παίκτης.

paez_pasgiannina.jpg

Από την πλευρά του ο Ricardo Paez δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από την μεταγραφή του, είπε ότι γνωρίζει αρκετά πράγματα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως έχει μάθει να πρωταγωνιστεί με τις ομάδες με τις οποίες αγωνιζόταν ως τώρα.

Στην συνέντευξη τύπου ο κ. Κούγιας ανακοίνωσε και μια ακόμη μεταγραφή. Έτσι παίκτης της ομάδος μας πρέπει να θεωρείται και το νούμερο… 13, που όπως ο ίδιος δήλωσε «πείσθηκε να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα» !!!!!!!!!!!

gitas_kougias.jpg

 

Σχόλια

Σχολιάστε