Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ήρθε ο Αργεντινός μέσος

varela.jpgΜε την προσθήκη του υπό δοκιμή Αργεντινού Fabricio Antonio Sanchez Varela συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδος μας στα Χάνια Πηλίου…

Ο Αργεντινός μέσος που είναι γεννημένος το 21/8/1976, ήρθε σήμερα το μεσημέρι στα Χάνια, μετά από πολύωρο ταξίδι και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής της ομάδος μας κ. Γούναρης θα δει τον παίκτη και αν μείνει ικανοποιημένος θα εισηγηθεί την απόκτηση του.

varela_fadricio_antonio_sanchez.jpg
Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Γιώργος Σαϊτιώτης που πήγε στην Τρίπολη όπου και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, για να πάρει το χαρτί της μετάθεσης του στην πόλη μας.
Σε λίγες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αύριο στις 18:00 μμ θα γίνει το πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Τον αγώνα αναμένεται να τον παρακολουθήσουν και αρκετοί φίλαθλοι από την πόλη μας αφού το ενδιαφέρον για τον «νέο» ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ μεγάλο.
Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τον ρυθμό με τον οποίο «φεύγουν» τα εισιτήρια διαρκείας και όπως δείχνουν τα πράγματα ο στόχος που έβαλε η διοίκηση της ομάδος μας θα επιτευχθεί πολύ σύντομα.

Σχόλια

Σχολιάστε