Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα:«Χάσαμε τον πρόεδρο»

passima.pngΠΥΡΡΟΣ ΒΑΣ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

Σήμερα 24 Ιουλίου 2006 το πρωί στις 6.30 ο ΠΑΣ Γιάννινα, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε τον Πρόεδρο της Πύρρο Βασιλείου Γιαννάκο, ο οποίος εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας.
Συγκλονισμένη η οικογένεια του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο άκουσμα του θανάτου του και ενώ μέχρι το Σάββατο ο Πρόεδρος παρ’ ότι έδινε την ολιγοήμερη μάχη για τη ζωή, σε πλήρη διαύγεια, ήταν ενήμερος όλων των ενεργειών που γίνονται για τη σύσταση της  ΠΑΕ στην οποία συμμετείχε ενεργά….

Ο Πύρρος Γιαννάκος, ένας καταξιωμένος δικηγόρος της  πόλης μας, μετείχε στις περισσότερες διοικήσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την ίδρυσή της το 1979 στην οποία αποτελούσε ιδρυτικό στέλεχος, μέχρι και τη λύση της εταιρείας το 2004.
Ήταν αυτός που ανέλαβε την προεδρία στις δύσκολες στιγμές και από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά και πρόσφατα δέχτηκε να είναι επικεφαλής στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 κατέχοντας τη θέση του Προέδρου, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα για το καταστατικό της νέας Εταιρείας.Παράλληλα αποτελούσε τον κορυφαίο νομικό σύμβουλο του ερασιτεχνικού σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο στις γνώσεις του προσέφευγε επί σειρά ετών.
Η διοίκηση του σωματείου συνήλθε έκτακτα σήμερα το πρωί και αποφάσισε:
Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Να παραστεί στην εκφορά.
Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του, στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης.
Εκ του Δ.Σ.

Σχόλια

Σχολιάστε