Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωση για το γήπεδο

e8niko_stadio.jpgΗ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 προς αποφυγή κλίματος παραπληροφόρησης ανακοινώνει:
1ο) Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων Β’ & Γ’ Εθνικής, την αποκλειστική χρήση του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» θα έχει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λόγω της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδος της εταιρίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

2ο) Με ομόφωνη απόφαση του, το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων Β’ & Γ’ Εθνικής απέρριψε το αίτημα να χρησιμοποιεί το ΤΑΠ Γιάννενα ΑΕ για τους επίσημους αγώνες του το Εθνικό Στάδιο «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και όρισε ως έδρα διεξαγωγής των αγώνων του ΤΑΠ Γιάννενα ΑΕ το Πανηπειρωτικό Στάδιο.
3ο) Το Δ.Σ. της Ενώσεως Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων Β’ & Γ’ Εθνικής απέρριψε ομοφώνως το αίτημα του ΤΑΠ Γιάννενα ΑΕ, για χορήγηση κλειδαρίθμου στις ομάδες ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΑΕ Γιάννενα κατά την κλήρωση διότι κυριάρχησε η άποψη ότι με αυτό τον τρόπο αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της κληρώσεως και εξελίσσεται σε ορισμό.
4ο) Ο ορισμός του Εθνικού Σταδίου «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» για την διεξαγωγή του αγώνος κυπέλλου μεταξύ Γιάννενα ΑΕ και Παναχαϊκής έγινε προ της λήψεως της αποφάσεως, όχι από την Ένωση Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων Β’ & Γ’ Εθνικής, αλλά από την ΕΠΟ η οποία είναι και η διοργανώτρια του θεσμού.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζει της ευχαριστίες της προς το ΔΣ της Ενώσεως Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων Β’ & Γ’ Εθνικής αφενός μεν διότι έτσι θα διατηρηθεί η καλή κατάσταση του ταλαιπωρημένου χλοοτάπητα του Εθνικού Σταδίου, αφετέρου δε διότι υπήρξε μια ηθική αναγνώρισης του αιτήματος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για αποκλειστική χρήση της πατροπαράδοτης έδρας του.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Σχόλια

Σχολιάστε