Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Φεύγει ο Πάεζ από την ομάδα μας;;

paez.jpgΌπως από το πρωί σας ενημερώσαμε υπάρχουν πληροφορίες για πιθανή αποχώρηση του Ricardo David Gomez Paez από την ομάδα μας. Ο διεθνής άσσος από την Βενεζουέλα που η ανακοίνωση της απόκτηση του από τον ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε Πανελλήνια αίσθηση, φέρεται πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την πόλη μας. Το bluevayeros.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη κ. Σάκη Κανακίδη, συνομίλησε μαζί του για το τι ακριβώς συνέβη και για το ποιες είναι οι σωστές διαστάσεις του θέματος …

 

Ο κ. Κανακίδης αφού επιβεβαίωσε αρχικά τις πληροφορίες μας, μας είπε πως χθες υπήρχε μια επικοινωνία του κ. Κούγια με έναν από τους συνεργάτες του, τον οποίο ενημέρωσε για την επιθυμία της ομάδος μας να βάλει ένα τέλος στην συνεργασία της με τον Ρικάρντο  Πάεζ.
Σε σχετική ερώτηση μας αν αυτή η κίνηση έγινε με την έγκριση και του προπονητή μας, ο μάνατζερ του Πάεζ μας είπε πως ο κ. Αναστόπουλος είναι σύμφωνος, όχι γιατί αμφισβητεί τις ικανότητες του παίκτη, αλλά για καθαρά «τεχνικούς» λόγους αφού πιστεύει πως ο Ρικάρντο Πάεζ δεν «ταιριάζει» στο σύστημα που ο ίδιος θέλει να εφαρμόσει στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ομάδος μας από τον Αργεντινό εκπρόσωπο του (ένας εκ των μάνατζερ του) και δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Σχόλια

Σχολιάστε