Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Με τις ευχές του Μοντέζ

montes.jpgΜια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα στον σύνδεσμο. Από την μακρινή Αργεντινή όπου βρίσκεται ο αγαπημένος «Chiche» των φιλάθλων μας επικοινώνησε μαζί μας για να μάθει τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Γιάννινα και να μας ευχηθεί… Ο σπουδαίος Χουάν Μοντέζ ήταν φυσικά ενήμερος για την άνοδο της ομάδος μας στην Β΄ Εθνική και μας ζήτησε να του πούμε κάποια πράγματα για την φετινή εικόνα του  ΠΑΣ Γιάννινα.
Του είπαμε για την εξέλιξη των πρώτων αγωνιστικών και ότι την Κυριακή παίζουμε ένα σημαντικό αγώνα με τον Λεβαδειακό (δεν θυμόταν την συγκεκριμένη ομάδα και φυσικά όχι άδικα…) στην πόλη μας. Ο ίδιος έδειξε σίγουρος για την νίκη της αγαπημένης μας ομάδος στο κυριακάτικο ντέρμπι και μας ζήτησε να μεταφέρουμε  τις ευχές του, για καλή πορεία και γρήγορη επάνοδο στην Α΄ Εθνική στον ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά τους χαιρετισμούς του στους φιλάθλους μας αλλά και στους πρώην συμπαίκτες του.
Ο Chiche μας είπε ακόμα πως τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του είναι πολύ καλά.
Σε ερώτηση μας γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, ο Μοντέζ μας είπε ότι σχεδίαζε οικογενειακώς να έρθει και ο  μοναδικός αποτρεπτικός λόγος ήταν η νεαρή ηλικία των εγγονών του.
Του χρόνου όμως ελπίζει ότι θα ξεπεραστούν τα «προβλήματα», θα μπορέσει να έρθει οικογενειακώς στην Ελλάδα, να μας δει και να τα πούμε από κοντά…

Σχόλια

Σχολιάστε