Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Δελτία τύπου

pasgiannina.gifΤρία δελτία τύπου εξέδωσε σήμερα το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και αφορούν, το πρώτο τη διαιτησία, το δευτερο τις εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας της ομάδος μας και το τρίτο το «ΠΑΣ Γιάννινα Shop»…

Αναλυτικότερα, το πρώτο δελτίο τύπου….

 Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ζήτησε με εξώδικο πρόσκληση από την Κ.Ε.Δ., η οποία κοινοποιήθηκε στα γραφεία της, την εξαίρεση από όλους τους αγώνες της αλλά και από τους κρίσιμους αγώνες των ανταγωνιστών της τους εξής τέσσερις (4) διαιτητές:
1. κ. Σταμάτη του Συνδέσμου Διαιτητών Φθιώτιδας.
2. κ. Βασιλόπουλου του Συνδέσμου Διαιτητών Πάτρας.
3. κ. Ντάκου του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης.
4. κ. Κρίκη του Συνδέσμου Διαιτητών Τρικάλων.
Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 επιφυλάσσεται να ζητήσει και την εξαίρεση και άλλων διαιτητών μόλις πληροφορηθεί τα ονόματα Διαιτητών Β΄ Εθνικής από την Κ.Ε.Δ.
Σημειωτέων ότι η Κ.Ε.Δ. παρότι η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 έχει εγγράφως ζητήσει, με εξώδικο πρόσκληση, τον κατάλογο ακόμη δεν της έχει αποσταλεί.
Τους λόγους της εξαίρεσης των συγκεκριμένων διαιτητών θα εξηγήσει προσωπικός στην Κ.Ε.Δ. ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Το δεύτερο..

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Στο λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή του το νέο Δ.Σ. προσπάθησε να οργανώσει τις τριήμερες εκδηλώσεις όσο καλύτερα γινόταν.
Δυστυχώς το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ δεν ευνόησε μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή φίλων της ομάδας στον επίσημο εορτασμό του Σαββάτου 9.12.2006.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις τοπικές αρχές, την Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Νομού, τη Μητρόπολη, τις Στρατιωτικές –Αστυνομικές  και Πυροσβεστικές Αρχές για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις. Όπως επίσης και τα Μ.Μ.Ε. για τη βοήθεια που παρείχαν στην προβολή των εκδηλώσεων.
Θέλουμε τέλος να ζητήσουμε την κατανόηση από όλους για τυχόν παραλείψεις και ατέλειες, που διαπιστώθηκαν καθώς και για τη μη απόδοση της οφειλόμενης τιμής σε κάποια πρόσωπα κατά το παρελθόν και τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ξεχάστηκαν, κάτι το οποίο θα γίνει σε ειδική προς τούτο εκδήλωση.

Ιωάννινα, 14.12.2006
Για την Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ 

Και το τρίτο….

 Το pasgianninaShop ανακοινώνει στους φιλάθλους ότι μπορούν πλέον να προμηθεύονται προϊόντα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μέσω ίντερνετ από την ιστοσελίδα pasgianninashop.gr
Σε πρώτη φάση οι πωλήσεις θα γίνονται με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και θα ακολουθήσουν σε λίγες μέρες πωλήσεις με πιστωτική κάρτα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι παρελήφθησαν οι χρυσές επετειακές φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίες από τις 15 Δεκεμβρίου θα διατίθενται από το ΠΑΣ Γιάννινα Shop και από τη ιστοσελίδα του pasgianninashop.gr. Επειδή ο αριθμός των φανελών είναι περιορισμένος θα προηγηθούν οι εγγραφέντες στην λίστα προτεραιότητας.
Επίσης 30 χρυσές φανέλες διαφόρων μεγεθών θα πωληθούν και στο γήπεδο Καλλιθέας μαζί με άλλα προϊόντα του ΠΑΣ Γιάννινα πριν και μετά το παιχνίδι Καλλιθέα – ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00μμ.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Σχόλια

Σχολιάστε