Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πολύτιμη ισοπαλία

a1.jpgΑκόμη έναν βαθμό εκτός έδρας πήρε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας μάλιστα σαν αντίπαλο του μια ομάδα που όπως φαίνεται θα διεκδικήσει και αυτή μια από τις προνομιούχες θέσεις ανόδου της κατηγορίας μας. Η ομάδα μας στο σημερινό παιγνίδι παρουσιάσθηκε αισθητά ανεβασμένη, έκανε την καλύτερη φετινή της εκτός έδρας εμφάνιση και δικαιούται να αισθάνεται ότι με λίγη τύχη θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τους τρεις βαθμούς της νίκης…

Από το πρώτο λεπτό του σημερινού παιγνιδιού ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του και να φέρει το παιγνίδι στα μέτρα του.
Οι αλλαγές που αναγκαστικά έκανε στην σημερινή «ενδεκάδα» ο κ. Αναστόπουλος, δεν επηρέασαν την συνοχή της ομάδος μας που έδειξε ότι μπορεί να «πάρει» το σημερινό παιγνίδι.
Με κέντρο ιδιαίτερα δραστήριο και αμυντική γραμμή πολύ καλά οργανωμένη, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα δεν επέτρεψαν στο πρώτο ημίχρονο στους γηπεδούχους να κάνουν ούτε μια ευκαιρία!!
Κρατώντας τους μακριά από την εστία του Τόλιου και σταδιακά επικρατώντας στο κέντρο, η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει αυτή τις προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος.
Οι δυο καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους δημιουργήθηκαν από τον ΠΑΣ και είχαν σαν τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Αντάντο, όμως οι επιλογές του διεθνή από το Τόγκο μέσου μας, δεν ήταν καλές και φυσικά δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.
Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με «λευκή ισοπαλία» όμως η αγωνιστική εικόνα της ομάδος μας σ’ αυτό το πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή και σίγουρα το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που την «αδικεί». 

1.jpg

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έφερε μια δυσάρεστη έκπληξη σε όλους μας…
Από ένα φάουλ που μπορούσε άνετα να αποφευχθεί οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.
Ήταν το 46΄ και την εκτέλεση του ανέλαβε ο Γιουγκοσλάβος Πέτκοβιτς, που με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Τόλιο και έκανε το 1-0.
Όπως ήταν αναμενόμενο το γκολ αυτό αρχικά «πάγωσε» την ομάδα μας, που όμως βρήκε την ψυχολογική δύναμη να αντεπεξέλθει στο «σοκ» και σταδιακά ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία του αγώνα
Βοηθούμενη και από τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας, περιόρισε τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο και τελικά με ένα γκολ που πέτυχε ο Ν. Ντεκάμπς ισοφάρισε τον αγώνα.
Το αποτέλεσμα αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αλλά αν οι παίκτες μας ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να φύγουν ακόμη και με την νίκη, αφού στις καθυστερήσεις του παιγνιδιού ο Β. Κοντογουλίδης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά το σουτ που έκανε πέρασε έξω από την εστία του γκολκίπερ της Καλλιθέας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Ριπέρν, Ντεκάμπς, Αντάντο, Γήτας, Καζναφέρης, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης και Κοντογουλίδης.
Στο ημίχρονο στην θέση του Καζναφέρη πέρασε ο Γεωργιάδης, ενώ κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου Μπελλά και Λιαπάκης πέρασαν στις θέσεις των Ντάσιου και Αντάντο αντίστοιχα.
· Η «τσουχτερή» τιμή του εισιτηρίου (20€) απέτρεψε αρκετούς φίλους της ομάδος μας να δουν τον αγώνα αλλά παρόλα αυτά στο γήπεδο υπήρχαν περίπου 800 οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχόλια

Σχολιάστε